Bok svima,
Evo završio je 4. tjedan, a time i prvi mjesec mog projekta/coachinga pa krenimo redom...
4. tjedan
Nakon katastrofalnog ponedjeljka i jednog opsežnog leakfindera i HH reviewa s Robom u utorak odlučio sam da ću do kraja tjedna igrati samo 2 stola zooma.
Preflop
Iako znam da imam preflop leakova koje je SVEZNADAR gore naveo i okarakterizirao kao MONSTRUOZNIMA, imam osjećaj da sam do sad i igrao par % više wide i foldao par % manje na 3bet da mi se to ne bi odrazilo (pozitivno) na winrate. Zašto? Zato što pravi problem nije i ne može biti u malim preflop leakovima koje se na nl25 pola regova jedva pa usudi i probat pošteno exploitat, već u većim (naravno u bb smislu) postflop leakovima. Nije mi problem naučit 20 chartova sa GTO preflop rangevima, ali kako dalje postflop?
Kako god, povećao sam nešto RFI na BTNu i SBu, CC na BTNu i pogotovo na BB i uspio nešto smanjiti F3BET.
Postflop
1. Odmah na početku coachinga sam shvatio da sam preagresivan s nekim srednje jakim rukama koje imaju showdown value, gdje se jednostavno konstantno izoliram protiv jačih handova i nikad ne dozvoljavam villanu da staba kad je slabiji od mene. To i nisam prije primjećivao na nl10 jer je field ultrapasivan postflop.
2. Također, najčešće na turnu bi znao bit preagresivan s nutsom jer jednostavno želim pošto-poto do rivera ugurat cijeli stack unutra a da uopće ne razmišljam o villainovom rangeu i samo ga bacam s blefova i gubim hrpe valuea.
3. Tek prošli tjedan sam u biti shvatio da sam s početkom coachinga jednostavno prestao blefirati (a samim time počeo i manje razmišljati o villainovom rangeu) i uopće tražiti dobre spotove (i villaine) za blefove i za semiblefove što se definitivno vidi na dosadašnjem ultratragičnom redlineu. Jednostavno kao da nikad nisam bio siguran kako bi to (i da li uopće) trebao raditi a sama činjenica što mi netko pregledava ruke nakon sessiona me valjda nekako podsvjesno u potpunosti odgovorila od toga.
Dakle na ova tri postflop leaka sam ovaj tjedan obratio najviše pozornosti, a dobivanje veće doze sigurnosti u tim spotovima rezultiralo je i nešto wider i looser preflop statsima i nešto ljepšim grafom.
Inače, ulovila me neka prehlada početkom tjedna pa je to uz igranje samo dva stola uzrok za ovotjedni tragičan volume. Pozitivna strana je što sam se pretplatio na RIO i pogledao hrpe videa .
Graf za 4. tjedan
Statsi za 4. tjedan (nakon coachinga u utorak)
(loš winrate na BTNu je rezultat bar 5 gargantuoznih spewova gdje sam se malo previše zaigrao )
1. mjesec
Sve u svemu, ovo je bio jedan jako zanimljiv mjesec.
S jedne strane, ovo mi je rezultatski sigurno jedan od najgorih mjeseci u pokeru, a s druge strane mjesec u kojem sam definitivno naučio najviše o pokeru ikada.
Prije početka mjeseca sam se nekako nadao da ću uz par manjih adjustmenata nastaviti beatati nl20 kao što sam do sada to radio na nl10 i odigrati cca 150k handova i bit spreman za nl50. Naravno da to nije bilo i ne može biti tako. Identificirao sam par velikih leakova koje sam ipak zadnji tjedan uspio pomalo ukrotiti i u konačnici ipak puno bolje razumijem igru nego prije. Super sam zadovoljan s coachingom za koji sam siguran da će mi dugoročno biti od ogromne koristi. Ciljevi za 2015. i dalje ostaju isti, a u 12. mjesecu ću se potruditi odigrati što bolje što je više moguće handova igrajući 2-3 zoom stola.
Graf za 11. mjesec
Statsi za 11. mjesec
To je to od mene, nastavljam dalje s tjednim updejtima, sretno svima!!!!!