Igraj kako si igrao dosad i osječao se ugodno. Mjenjaj 1-2 stvari, a ne cijelu igru odjednom. Izbaci limpanje. Ako je netko limpao iza tebe, "zanemari" ga i povecaj raise za 1b ako si mislio otvoriti taj odredeni hand ili ga rade foldaj.
Dalje, ja mislim da igranje sa VPIP-om ispod 19-20 i gapom manjim od negdje 3-3,5 je pretight u svakom pogledu. Ne kazem da moraš sada tako igrati jer češ se vjerojatno i pogubiti ako si zamisliš sad "ok svi tak igraju, sad moram ja TOČNO tak igrati"... Igraj kako igraš i po redu mjenjaj jedno po jedno kad shvatiš za svaku stvar zašto to radiš.
Ja sam jedno vrijeme igrao po No6maxBull. od Gordona i statsi su mi bili nesto tipa 26/22...to su vise statsi za nekog ko igra NL25 ili NL50 i ko vec poprilicno dobro poznaje Game theory. Cesto puta sam se dovodio u nezgodne spotove, igrao 3betane potove OOP i sl...to je nesto sto njemu u ovom trenutku ne treba.
Zvučat ću grubo mozda, ali imam osječaj da si krivo shvatio bit knjige. Gordonova knjiga je super za NL2-NL10 pa čak i 25-50 iako več tu nastaju problemi. Super je za manje limite jer je napisana sa bukvalnim rangevima i bukvalno opisanim što se u kojem spotu radi iliti u prijevodu ABC poker. Znači, knjiga je napravljena baš za nekoga tko NE ZNA teoriju.
Siguran sam da se ili prestrašiš nekada betati ili callati jer sam i ja to radio i "krivio knjigu". Knjiga je napisana +EV. Ako ne vjeruješ, pogledaj projekt od HansTheGreat ispočetka pa vidi njegove rezultate igranja po knjizi
Govorim ti to iz iskustva jer ja nisam imao problema sa knjigom dok se nisam susreo sa NL10 gdje su me tijekom "summer promocije" na Party pa ajmo reći papali za doručak ili kako bi jedan frend rekao: "Grickali me ko malog mišeka" u prijevodu, grickali me polako ali sigurno haha
GL na stolovima, pozdrav!