Re: Uplata na poker
Kakva je situacija kod tebe Dfable?
Pa evo, radi se
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Kakva je situacija kod tebe Dfable?
Pa evo, radi se
Neka neka,vazno da se radi
mogu ja slat na starse ako nekom treba,primam na žiro u zagrebačkoj
e jbg ja vec posla adziju ima dvi ure a jos ga nema na netu..
200 kn tekuci (po mogucnosti PBZ) za $ na starse... ak ima neko nek javi da mogu uplatit ujutro kad idem na faks
200 kn tekuci (po mogucnosti PBZ) za $ na starse... ak ima neko nek javi da mogu uplatit ujutro kad idem na faks
ja ti mogu...al mi moras uplatit u erste banci...
javi mi na pm ak si zainteresiran!
robir10 napisao:200 kn tekuci (po mogucnosti PBZ) za $ na starse... ak ima neko nek javi da mogu uplatit ujutro kad idem na faks
ajd pošalji podatke na pm pa ću uplatit ako se do jutra nejavi niko ko može u PBZ (jer PBZ mi je doslovno 10 m od faksa pa odem pod pauzom na predavanjima )
rudy988 napisao:robir10 napisao:200 kn tekuci (po mogucnosti PBZ) za $ na starse... ak ima neko nek javi da mogu uplatit ujutro kad idem na faks
ajd pošalji podatke na pm pa ću uplatit ako se do jutra nejavi niko ko može u PBZ (jer PBZ mi je doslovno 10 m od faksa pa odem pod pauzom na predavanjima )
poslao sam ti pm sa podacima
PRIMAM TELE2 DAJEM STARSE ILI MB. MOŽE VIŠE TOGA. 095 569 2113.
Trebam 26$ na PS, šaljem na racun 160kn
Zadnji popravljao aceking (24-01-2012 21:23:17)
Trebam oko 100$ na starsima,uplatio bi na tekuci. Ponude na pm.
Rijeseno!
Zadnji popravljao Bile (11-07-2012 20:37:58)
da ne otvaram novu temu,što se dogodilo sa opcijom cashouta sa Pokerstarsa na VISU?
Zadnji popravljao sejmen (03-07-2013 15:29:10)
mislim da moraš prvo uplatit s karticom da bi moga isplatit, možda je prošlo dosta vremena otkad si zadnji put uplatia pa su ti makli
Jel ima koja dobra duša sa internet bankarstvom da mu pošaljem na Full tilt, pa da on uplati na račun ove obitelji.
Bolje da pošaljem njima nešto koji stvarno trebaju nego da spewam sve dok sam na tiltu
Zadnji popravljao koste (09-05-2014 11:43:04)
Pisem I ovdje izvinite Ako se ponavljam.
Zna li Iko Kako zaobici restrikcije u Bosni jer ja vise nemam nacina za uplate I isplate.