Ako ti niko drugi neće reč ja ću.
Nije te niko pokrao. Jednostavno nisi sposoban shvatiti varijancu u pokeru.
Po tvojem pitanju dokle više, jasno je da ti očekuješ da dođe vrijeme kad nećeš nikad gubiti sa AA.
Svaki dan se pojavi jedan jazavac koji je izgubio AAvXX i govori kako je namješteno.
Izgubio si AAvJJ na turniru. U toj situaciji ćeš sa AA oko 80% slučajeva pobijediti i 20% puta izgubiti.
20% puta izgubiti.
20% puta izgubiti.
Pitaj se zašto najbolji turniraki igrači ispadnu prije love preko 70% turnira?
Misliš da 70% turnira odigraju preloše? Ne, nego igraju kvalitetno ali i uz takvu igru, većinu puta idu doma praznih džepova.
Poker je takav, puno ljudi ne može to prihvatiti.
Zašto se šah ne igra za novce u istom omjeru kao i poker?
Zato jer ako si bolji od mene u šahu, pobijedit ćeš me svaki put i ja ću vrlo brzo shvatit da nema smisla da ti dajem novce.
Ali u pokeru, ako si ti odličan igrač, a ja loš, pobijedit ćeš me nekad, nekad ću ja tebe. Recimo ti ćeš pobijediti 60% mečeva.
Što znači da ću ja pobijediti 40%. I vrlo lako ću ja u glavi zabrijati da kad sam te pobijedio, to je zato jer sam te nadigrao.
A kad sam izgubio, to je bilo zato jer si mi skreko aševe, jer ti je došla boja, bla bla... A neću ni pomislit da sam i ja tvoje handove skreko kad sam pobjeđivao.
A što se tiče bonusa, čist sumnjam da su te pokrali. To je normalna, dok ne očistiš bonus, ne možeš te novce dić.