Re: projekt 500$ iz ničega
neće
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
što se tiče ovog gruvanja 30,60,100,200Hu hyper
više se sa ovim svim nadam da če neko zapazit moj potencijal i dat mi staking i coaching
stakerima je najvaznija disciplina
da nije bilo bilo tog "gruvanja" mozda, ovak jako tesko,
update..eto odlučio sam samo na kraju mjeseca kačit svoj nepredak...
Eto pošto imam obaveza danas je zadnji dan u ovom mjesecu kaj igram....
1mjesec: 470$
2mjesec: 830$
Ukupno na računu: 1310$...........
Svjestan sam da ovak neče više iči dalje te od 3 mj moram drastične promjene napravit ako kanim i dalje fino vozit HU hypper sng...
Planovi za 3mj
*doči barem do 2000$
* puno više igrati(jako puno)-vjerojatno 2000-3000 igara u mjesecu na 3.50$ lvl
*doči u top 20 HUsng hyper Laderboard na sharkscope
*početi analizirati handove nakon završenog sessiona
*gledati dosta videa i na temelju toga izgradti svoju igru...
Eto uglavnom to bi bilo to za sad....evo i grafa
Zadnji popravljao zombi123 (26-02-2015 12:46:33)
novi spike oko 1800. turnira? opet neki veliki HU SNG ili? gg...
Zadnji popravljao iAcesHigh (26-02-2015 14:01:49)
a da ,opet sam malo zabrijo pa sam bacio 500$ hu hyper......
reko sam sam sebi da si to više neču dozvolit...cjeli 3mj samo 3.50$ HU i kad ih odigram 3000 komada tek onda se selit na 7$ ak če stvari dobro stajat....
Ovaj put sam mrtav ozbiljan...nema više zajebancije....
Reko sam sam sebi da je ovo zadnja šansa i ak bustam odustajem od pokera zauvjek....nesmijem si to dozvolit nikako sa ovakvim stejkom......eto toliko
sad pauza od igre par dana do početka 3mj,samo učenje i analize handova te video tutorijali... eto toliko
sljedeči mjesec ak na 3.50$ dodem do 2200-2300 uzet ču coaching najvjerojatnije da izoštrim igru maksimalno
al kao što rekoh plan je 2000$ imat profita čistog do kraja 3čeg mj...sve iznad 2000$ ide na coaching
Preporucam da handove analiziras prije sessiona a ne nakon jer onda nisi tolko ciste glave kao prije.
Takoder ne znam sto si zabrijao jer imas poprilicno dobar winrate, a stavljanje cijelog BR na jedan turnir ti je jednako kocki koliko god ti mislio da imas edge. Znas i sam kaj je varijanca pa se mani tih shotova i kak ti ide brzo ces doci na vece limite jer ja ne vidim neke probleme u tvojoj igri po ovom grafu
Jako lijepo ti ide na nizim limitima i ne nisam ljubomoran i nadam se da ces nesto izvuc iz mog komentara....
"a da ,opet sam malo zabrijo pa sam bacio 500$ hu hyper......"
procitaj ovo nekoliko puta pa stavi na papir cinjenice koliko ti zapravo fali malo da bustas sa takvim potezima
SRETNO !
sretno s projektom, i moj savjet-ako se ne možeš kontrolirati, stavi si zabranu na takve turnire i to je to
Neče više bit gruvanja jer sam sam sa sobom rasčistio to...shvatio sam zakaj se to događa i srezo to u korjenu...vidjet čemo kak če završit taj 3mj na 3.50$...
Mislim da mi je igra ok al ostat ču na 3.50$ dok ne izoštrim igru maksimalno i tek onda sam spreman za 7$...
Stormpay slažem se s tobom...definitivno je puno bolje analizirat HH prije sessiona neg poslje...
Daj mi reci jel ima neki program za analizu HH a da nije universal replayer..imam problema s pokretanjem na win 7
Ako netko ovdje igra navedeni format Husng hyper nek se javi na Pm...voli bih s nekim malo popričat prek skajpa u vezi igre te razmjenit iskustva..
Daj mi reci jel ima neki program za analizu HH a da nije universal replayer
Pa mozes u Hem replayeru analizirati handove, a jos ti i statse prikazuje
Jako lijepo ti ide na nizim limitima i ne nisam ljubomoran i nadam se da ces nesto izvuc iz mog komentara....
"a da ,opet sam malo zabrijo pa sam bacio 500$ hu hyper......"
procitaj ovo nekoliko puta pa stavi na papir cinjenice koliko ti zapravo fali malo da bustas sa takvim potezima
SRETNO !
Eh prijatelju stvarno sam ti dao dobar savjet al jbg nisi nista izvukao iz njega
Nazalost ono sto sam i govorio, a stvarno decko crusha nize limite samo ima problema sa mindsetom
http://prntscr.com/6tl8ud
pitanje vremena
ehh da ekipa sorry ..Da uglavnom sam busto u 3mj..to je to od mene i pokera ...Dok ne sredim mindset ništa od profitabilne igre..
uglavnom......trenutno igram sve moguče frerollove na full tiltu u nadi da ču diči dolar dva i povratit se opet iz pepela...
Mogao bih uplatit ali neću iz principa pošto sam uvjeren da iz 0 mogu opet napravit pare 100%..
Nakon 2-3 mj pauze mislim da sam spreman za nove pohode....
eto ljudi jučer bio 3či na daily dollar FTP 85$...prebacio na stars i HU hyper 1.50$ krenuo danas ujutro i eto me na 100$...projekt se uglavnom opet nastavlja..
prijava odnosno registracija za objavu odgovora