Tema: Grinding through microstakes
Pozz svima na forumu,,,
Otvaram blog kako bi se još više motivirao i ostvario još bolje rezultate nego ranije.
S pokerom sam se upoznao tamo negdje 2009. godine kada sam prvi put zaigrao Holdem na facebooku. Igra me dosta privukla iako se igralo za virtualni novac, ali nakon par dana saznao sam da ima ljudi koji otkupljuju čipove . Kad sam napravio nekih 150-200 miliona u cipovima javio mi se poznanik i trazio da mu prodam skoro sve. Tu sam zaradio negdje oko 100-tinjak eura jer se tad cijena kretala 1m = 1e.
Jedan dan sam vidio reklamu za online poker (NS Bet) kako se moze regat i uplacivat/isplacivat novac preko derby bet shop kladionice. Odmah sam si uplatio, ali kako nisam imao kod kuce internet morao sam da idem kod rođaka da igram. Išlo me dosta solidno jer sam konstantno nakon 5-10 eura uplate , isplacivao oko 30-tak eura (tad sam još bio srednjoškolac pa mi je to bilo kao da imam platu od 2000 e). Kasnije kad sam dobio net, otvorio sam racun na wwin kladionici i tamo nastavio s pokerom. Sve do nl20 me islo jako dobro...sa nekih 20-tak eura koje sam uplatio na ljeto 2011. došao sam do 430 e . Nakon toga ide "pokusaj" zarade jos vise love na nl30, 50, 100 pa u nekim danima cak i nl150 gdje mi se BR prepolovio. Kad god bih izgubio 20,30 eura isao bi deinstalirat softver pa nakon 2-3 dana dosadjivanja za kompom opet ponovo instalirat ...i tako u krug nekih godinu dana kada u potpunosti prestajem s igrom.
To sve traje do jula prošle godine kada prvi put cujem za Holdem manager. Malo sam googlao po netu i vidio da se radi o programu koji racuna statse o igracima. Downloadao sam free verziju i pomocu nje na nl5 sam zaradio 100-150 e (microgaming i bwin). Krajem oktobra sam preselio na starse ponajviše zbog odličnog softvera, igrao nl10 i zaradio sam skupa s bonusima negdje oko 300 $. Usput sam saznao za ovaj i još nekoliko poker foruma i povezao se s robom s kojim sam dogovorio RB deal. Krenuo sam na Ipokeru neuspješno i vratio lovu na MB...razmišljao da odmah pređem na 888 (pacific), ali pošto on (roba) od mene nije nista zaradio odlucio sam ipak da ispadnem fer prema njemu i da se preselim na planet win. Krenulo me nestvarno dobro i vec sam za par dana prešao na nl10. Poslije sam mixao nl5 i nl10 kad nije bilo dovoljno stolova, bolje me išlo na nl10 (što će se vidjeti i na slici ispod). Kako je roll rastao razmišljao sam da pokusam i sa nl25 , čisto da vidim dokle mogu stici. Odigrao sam i tu 7,8 h i završio u plusu
REZULTATI S PLANETWIN-a PO LIMITIMA :
- Prošle sedmice sam odlucio da se prebacim na pacific poker i tamo nastavim dalje. Kupio sam handove za nl10 sa drugom i zasad ide jako dobro (ovih 27$ minusa na nl20 sam izgubio vs donka ) .
REZULTATI S PACIFIC POKERA :
...............................................................................
Ciljevi za mart mjesec :
- odigrati najmanje 120 h
- 40 000 handova
- naci coacha do kraja mjeseca i shotat nl20
...htio bih se i zahvaliti robi i preporuciti ga svima kojima je potreban RB deal.
Svi koji zele podijeliti iskustvo ili dati savjet slobodno tipkajte
Pozz svima do sljedećeg update-a GLLLLL na stolovima !!!!!!
Zadnji popravljao Muho91 (21-01-2017 15:48:10)