Tema: Nivea blog
U dogovoru s robom vraćam se bloganju, ovdje, gdje je sve počelo davnih dana. Nemam se sa čime pohvalit, i dalje je borba, potovi su manji nego ikad, zatilta se brže nego prije, ali srce se još uvijek nada i želi uspjet.
U zadnje vrijeme puno zujim, a malo meda. Mislim da je bila greška maknut se sa foruma (općenito svih online) i skype grupa, dok si stalno okružen ljudima nešto te uvijek tjera, osjećaš nekakvu odgovornost, ili inat, ili već neki drugi motiv koji te tjera. Uvijek sam mislio da se može sam sve, ali nije tako (i po iskustvima drugih)
Zato pozivam sve da se ponovo aktiviraju... Znam da je došlo vrijeme kad se ne dijele informacije i kad se i najmanji edge pokušava sakrit za sebe, ali ne gledamo tu širu i dublju sliku gdje se otvaraju edgevi tamo gdje smo mislili da ih nema. I krenut ću od sebe, a ovo je prvi korak. Preko pokerproa sam upoznao dosta stvarno super ljudi s kojima sam doživio nezaboravne trenutke i to je veća vrijednost od svog novca.
Što se mene privatno tiče i dalje igram nogomet, sad sam u Samoboru (3. liga), treniram jednu kategoriju u lokalnom klubu i ostalo vrijeme ode na poker ili druženje s ljudima ili dodatni trening. Probat ću opet stavljat ciljeve te se držat tog, nekako kad objavim javno se trudim više odradit zadano nego kad si napišem negdje.
Otprilike pokušavam igrat 40h tjedno, ali to mi baš i ne uspijeva, a trenutno igram na betkings. Trudim se čitat nešto 30min dnevno, trenutno učim za ispit Teoriju treninga za uefa B licencu, ali inače čitam neke knjige o psihi ili produktivnosti ili autobiografije nekih zanimljivih ljudi. Zadnje sam stao negdje na pola knjige "Power of now" od Echkart Tolla koja mi je odlična.
Eto, sretno svima, nadam se da ćemo oživjet ovo mjesto, možemo i neku skypu grupu napravit (nick: thezemo) i ajmo napredovat