UTG je jako tight, vjerojatno s tim statsima ne 4beta sa AK na UTG tako da mu je range nekih TT-QQ, AK, AQ, KQs. Znaci flop nakon naseg cbeta i calla od BBa on nastavlja samo sa AK i KQ. Mozda ovaj malo i prosiri preflop calling range jer je BB cold callao, ali ne prosiri ga toliko da u rangeu ima handove koji drukcije utjecu na ishod ovog handa (npr. ove low setove ili KJ)... A i mi imamo nut FD blockera tako da FDova ne bi smio imati osim KsQs.
BB je cold callao 3bet pa ga stavljamo na slican range kao i ovog tight UTGa (99-JJ, AQ, mozda i AK, KQ i slowplayane AA - isto nemamo stat kolko cold 4beta). On flop calla sa AA, AK, KQ i od ovih parova recimo calla JJ, TT (to tak i tak folda na turnu, pa je nebitno) a folda 99.
Znaci igramo protiv dva jako slicna rangea protiv kojih smo veliki favoriti tako da ja tu idem na tri streeta valuea. Znaci bet 1/2 turn i ne foldam na shove jer sve handove koje sam nabrojao oni mogu shoveati na turnu, a nas beataju jedino JJ, protiv KsQs smo 70/30 i splitamo s tim jedinm kombom slowplayanih AA.