Tema: Flopani flush u multiway potu
https://www.weaktight.com/h/5537eb85a52511aa6088edc3
SB je fish: 33/7 igra na 14 handova
CO je loš reg: open s CO je 22%, cbet: 65%
Da li je ovo čisti fold?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
https://www.weaktight.com/h/5537eb85a52511aa6088edc3
SB je fish: 33/7 igra na 14 handova
CO je loš reg: open s CO je 22%, cbet: 65%
Da li je ovo čisti fold?
imo nemas kaj drugo, Odigrali su kao da obojca imaju royal flush. Ja takve pustim pa ih kasnije razmontiram pomalo.
Mislio sam da je fold, ali ubacivši rangeve u stove izgleda da je +ev call.
Ja bi vjerojatno instinktivno foldao iako vj nebi trebao jer taj chigga ne zna foldat pa se vjerojatno tu prelako stacka.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (23-04-2015 13:42:33)
@ Mislio sam da je fold, ali ubacivši rangeve u stove izgleda da je +ev call.
+1
Ako je los REG ja bih se ovde stackao skoro uvek.Ako zazmuris na fisha i ne das mu kredita da ima gotov hand (kao sto cu ja skoro uvek uraditi u ovakvoj situaciji jer na ovo odigravanje ne moze da ima ruku nikad u svom bednom zivotu) onda ostaje samo regular za razmisljanje,a znas da ce on ovo uraditi radi izolacije sa sledecim handovima : KK,22,44,AsKx,AsQx,AsAx.
Misljenja sam da apsolutno nikad,ali nikad nece ovo uraditi sa NUTS handom,uvek ce samo callovati ovaj play od strane fisha.
To vec znatno umanjuje handove u odnosu na koje si mrtav,ostaje Qhigh,Jhigh flush sto mislim da je dovoljno malo da bi bez problema ubacio novac ovde i prekrstio se da ne padne vise nijedan spade.
Mislio sam i ja odmah da je fold i foldao.
Kasnije kad sam bolje razmislio, ja tu moram imati samo oko 33% equity-a da bi mogao callati što vjerojatno i imam.
S kojim rangevima vi dobijete preko 33%?
Zadnji popravljao gmiko (24-04-2015 16:50:43)
Napravio sam još jednu kalkulaciju i ispada nam točno break even call s rejkom ako stavimo fishu u range i K2/K4/KQ. Znaci super high variance BE play. Dakle meni je to lagani fold. JsTs je easy call, s njim vec imamo preko 37%.
ALI ako fish ne igra nut flush ovako, nego slowplaya, onda ovo postaje lagani call i Ts9s. Tak da sve ovisi o fishu. Ne možemo nikako sa sigurnošću reći što je ovdje najbolji play bez puno readova.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora