0:16 - Q9o - automatski si klinuo fold s handom koji je među boljima za open s buttona. S buttona bi trebao openati minimalno 50% handova. Skini si equilab i igraj se s njime.
1:10 - JTo - izolirao si ovaj hand i došao je flop koji te ne pogađa, ali najvažnije, ni njega. Ovdje ćeš s cbetom preko 75% slučajeva uzeti pot.
Vidim sad da si na turnu betao, što je ok, ali na flopu ćeš češće dobiti pot, i nedaješ mu da on tebi beta na turnu i uzme ti pot.
2:00 - TT - cold callanje 3betova u večini slučajeva nije dobro. Nemožeš callat za setmine, a očito ni ne slowplayaš hand već neznaš di si, a prejaki ti je hand za fold. S time se samo dovodiš u situacije gdje ćeš u velikom potu biti u mraku postflop što će dovesti do puno grešaka.
5:28 - A8o - Blefanje u multiway potu bez equity-a najčešće nije dobra ideja. A pogotovo ne na boardu koji pogađa večinu range-a protivnika.
Pogledao sam prvih 10 minuta i ovo je najvažnije što sam primjetio. Vidio sam još da ne kužiš baš boardove i kako pogađaju protivnikov range (betaš kad nebi trebalo, a chekiraš kad bi trebalo betati), i betsize-inzi ti nisu baš dobra strana (čini mi se da betaš po nekom osječaju a ne na osnovu protivnikovog stacka i boarda).