Tnx na odgovoru. Da, moze bit da s preslabim rangeom dolazim na river.
Znaci 3bet callam s ovim rangeom: AA, 99-66, 44-22, 5d5h, 5d5c, 5h5c, AJs-A9s, J8s+, T8s+, 97s+, 87s, 76s, KhQh, KcQc, KhJh, KsJs, KcJc, QdJd, QhJh, QcJc, KhTh, KsTs, KcTc, QdTd, QhTh, QcTc, Kh9h, Ks9s, Kc9c, Qd9d, Qh9h, Qc9c, Qd8d, Qh8h, Qc8c, 6d5d, 6h5h, 6c5c, AJo-A9o, KhQd, KhQc, KsQd, KsQh, KsQc, KcQd, KcQh, KhJd, KhJs, KhJc, KsJd, KsJh, KsJc, KcJd, KcJh, KcJs, KhTd, KhTs, KhTc, KsTd, KsTh, KsTc, KcTd, KcTh, KcTs, QdJh, QdJs, QdJc, QhJd, QhJs, QhJc, QcJd, QcJh, QcJs (195 komboa)
Flop raiseam s AsJs, AsTs, JsTs, As9s, Js9s, Ts9s, AsJd, AsJh, AsJc, AsTd, AsTh, AsTc (12 komboa)
Flop callam s AA, 5d5h, 5d5c, 5h5c, JTs, KhQh, KcQc, KhJh, KsJs, KcJc, QdJd, QhJh, QcJc, KhTh, KsTs, KcTc, QdTd, QhTh, QcTc, Kh9h, Ks9s, Kc9c, Qd9d, Qh9h, Qc9c, Qd8d, Qh8h, Qc8c, Js8s, Ts8s, 9s8s, 9s7s, 8s7s, 7s6s, KhQd, KhQc, KsQd, KsQh, KsQc, KcQd, KcQh, KhJd, KhJs, KhJc, KsJd, KsJh, KsJc, KcJd, KcJh, KcJs, KhTd, KhTs, KhTc, KsTd, KsTh, KsTc, KcTd, KcTh, KcTs, QdJh, QdJs, QdJc, QhJd, QhJs, QhJc, QcJd, QcJh, QcJs (76 komboa)
Znaci na flopu foldam 195-76-12= 107 komboa, tj. 48,5% handova
Turn raiseam sa AA, 5d5h, 5d5c, 5h5c, KhQh, KcQc, KhQd, KhQc, KsQd, KsQh, KsQc, KcQd, KcQh (18 komboa)
Turn callam sa KhJh, KsJs, KcJc, KhTh, KsTs, KcTc, Kh9h, Ks9s, Kc9c, Js8s, Ts8s, 9s8s, KhJd, KhJs, KhJc, KsJd, KsJh, KsJc, KcJd, KcJh, KcJs, KhTd, KhTs, KhTc, KsTd, KsTh, KsTc, KcTd, KcTh, KcTs (30 komboa)
Znaci na turnu foldam 107-30-18= 59 komboa, tj. 55%
Na riveru sam onda sa tih 30 komboa i po ovom ispada da su mi KJo i KTo bottom rangea ali ako callam samo flusheve onda callam samo sa 12 komboa, to je dovoljno jel tako, treba mi 30%? Ako tome dodam KJo a foldam samo KTo onda sam na 21 kombo? Ako callam samo KhJs, KsJd, KsJh, KsJc, KcJs, znaci Ks i Js blockere onda sam na 17 komboa od 30 s kojima callam river bet.
Evo kad sam ispisao vidim i ja da imam rupa.
- Flop raiseam samo sa drawovima, al dobro od toga imam 6 monster drawova s kojima se stackam, jel to ok?
- Turn nemam blefova u raiseing rangeu
- River ne znam dal callam samo flusheve
Sad kad gledam naknadno vidim da bi mogao ne foldati ni jedan FD na turnu (dobijem jos 3 komboa) i time malo smanjim turn fold da mi ne bude tako velik a i onda na riveru imam vise flusheva i callam samo flusheve a foldam ove KJ i KT.
Ali sto onda kad missa FD na riveru? Onda bi imao isti taj range KhJh, KsJs, KcJc, KhTh, KsTs, KcTc, Kh9h, Ks9s, Kc9c, Js8s, Ts8s, 9s8s, 9s7s, 8s7s, 7s6s, KhJd, KhJs, KhJc, KsJd, KsJh, KsJc, KcJd, KcJh, KcJs, KhTd, KhTs, KhTc, KsTd, KsTh, KsTc, KcTd, KcTh, KcTs (33 komba - dodao sam ta 3 komba FDova kojih nema u gornjem rangeu) i dovoljno mi je callati 30% tj 12 komboa odnosno KhJh, KsJs, KcJc, KhJd, KhJs, KhJc, KsJd, KsJh, KsJc, KcJd, KcJh, KcJs?
Moze neka kontrola i pomoc? Tnx svima
Zadnji popravljao Sheed (18-06-2015 00:58:05)