croman19 napisao:Pa ima li sta ukusnije i ljepse od toplog cokolina,a ti se pravis pametan pa komentiras svaki moj post ali ja bar pokazem neke rezultate,pogledaj malo pa cemo vidjeti ima li tko na ovo situ veci roi i profit u ovom mjesecu,a ti jadan provodis cjele dane grindajuci nl10 i igrajuci 5 dollar sng,i onda dodes na kraju mjeseca i kazes da si digao banroll na 250 dollara i da ti je sljedeci cilj u zivotu doci na nl25 i da za 3 godine imas bankroll od 1200 dollara,onda postas svoje grafove i svakakve pizdarije kako bi se pohvalio profitom od 150 dollara na mjesec,wooooooooooow koja si ti igracina
Komentiram tvoje postove zato jer su užasno komični, komentiram i pitanje dana, ruke koje ljudi postave, svašta komentiram...
Prvo napisao si da imaš 19 godina, ok, svaka ti čast na rezultatima, na bankrollu, na stakesima koje igraš, ali tu je jedna bitnija stavka. A to je manjak tvojih ljudskih sposobnosti, i totalna nezrelost koja je na granici iritantnosti. Stvarno ti još puno treba da odrasteš i počneš se ponašati kao čovjek. Ni jedan od ovih pro igrača nikad nije omalovažavao druge, hvalio se koliko je bolji ili koje stakese igra. To su ljudi, koji ti žele pomoći, ne govore ti s visoka i nadasve tu su da nauče i pomognu i da se druže s ostalima. A ti si pokazao da si zeleni kepec koji je pokazao određene poker rezultate, samo su ih nažalost zasjenili manjak ljudskih.
I da ti odgovorim na pitanje o meni - imam bankroll od par tisuća dolara na nekoliko stranica, igram nl25 i sng5$. Tko kaže da sam zato lošiji igrač? Možda zato jer studiram, nemam vremena za poker danonoćno i ne financiraju me mamica i tatica. Dio tih dobitaka mjesečno treba dati za stan, hranu i ostale troškove života za koje ti neznaš...Možda da igram stalno bi i bio na većem limitu i s većim bankrollom, čak i u rangu s tobom...zato odrasti malo, nije mjerilo ničeg koliko imaš na PS accountu i koliko si turnira dobio.
assumption is the mother of all f ups