Tema: Mtt lifetime challenge
Za početak pozdrav svim članovima ovog foruma i onima koji prate.
Ovo je moje prvo javljanje na forumu iako ga pratim već sad poprilicno dugo cca 4,5 god.
Neću se puno predstavljati nego ću se vise baviti svojim poker planovima za budućnost koje ću nadam se uspješno podjeliti s vama.
Razlog zbog kojeg sam se odlučio za ovaj projekt je taj što sam se odlučio podvući crtu na svoju "poker karijeru" i sam sebi dokazati da sam sposoban neke stvari napraviti.
Razlog zbog kojeg to radim javno tu na forumu je uzajamna pomoć koju ću vj trebati od ove poker zajednice,tako i moja pomoć drugima koji počinju nešto slično i imaju neka pitanja,te naravno veća motivacija mene samoga.
UKRATKO O PROJEKTU: -početni bankroll 100$
-igrat ću isključivo turnire postivajuci maksimalno bankroll
-plan je početi s 0.50 sitngo turnirima 45,90,180 igr. Te s ponekim 0.55 mtt-om
-po kretanju bankrolla prilagodjavati turnire i limite koje ću igrati (tu ću trebati neke savjete)
-projekt nema neki krajnji $ cilj nego učenje igre od samog početka,uhvatiti neki ritam
kontinuiranog igranja koji do sad nisam imao,naučiti se nositi sa svom problematikom koju
turnirski poker nosi itd.
-projekt počinje u ponedjeljak 2.11
CILJEVI ZA 11. Mj - s obzirom da imam fulltime posao odigrati min. 1000 turnira
-javljati se sto češće s updatovima i stanjem projekta na forum
-vrijeme do projekta iskoristiti na što bolju pripremu za turnire koje ću igrati
to je za sada to....nadam se da ćemo učiti zajedno i da će ovo biti jedna lijepa poker priča...