Ja c/r turn i vjer all in ako ostane pot size da, ocekujem 2para+, a i neke Ax da plate. (iako Ax rijetko da ce river callat posto se NL2 igraci generalno boje flusheva)
Call nije kraj svijeta posto imamo nut flush, ali onda dolazis u situaciju kao sto je i Vatroslav da river ne znas dal donkat il c/r. Kad donkas onda radis ono sto rade fishevi i hand ti je ocit i to ne prolazi nigdje osim na NL2 mozda, a opet ne zelis mu checkirati da ne dobijes check back. Ako nemas read na igracu ja mislim da je najbolje igrati straightforward , a onda kada dodes do NL10 mozes gledat dal je netko dovoljno agresivan da mu pustimo da on beta u nas i slicno.
Zapravo kad i razmislim, ako villain ima medium strenght hand kao Ax, on ce betat turn i check river sigurno, ako pak ima 2para + znaci handove koje beta na riveru, taki tak te handove ne folda na c/r i bet na river, shvacas?
Ako ima Ax ili slabije, u nijednom slucaju neces vidjet vise$$$ u potu i eventualno ces dobit call na tvoj c/r na turnu, a river kad shipas ti value betas 2para+ , ako ima slabiji hand, jbg nece betat river nego check back. Da smo takvi profici da prepoznamo kad ima 2para+ pa onda to value betamo, a kada ima bluff hand pa da pustimo njemu da beta, onda bi igrali NL400 i vise hehe
Generalno pravilo koje koristim ovdje npr je da cu check/call nut hand koji me ne moze natkupiti ili da su sanse jako malene, tipa check/callao bi da imam fullhouse tako da njemu dam sansu da jos nesto pogodi, a ovako on tu takoder moze imat 2para, set koji imaju outova Betao je potsize znaci vrlo moguce da ima jak hand tipa AQ, 99, QQ ili slabiji flush.