Sve se slazem sa napisanim.
Samo u vezi 3. handa a i opcenito, zasto betas 1/2 pota kao standard sa overparom? pogotovo sa AA i ulazom u nut flush, cak i protiv fisha u drugom handu isto betas 1/2.
Ok sto se tice 3. handa ne zelis bas 3/4 betat ali ipak nebi bas tako male sizeinge. Ali as played foldam river, Win showdown mu je 58% znaci nema previse blefova u rangeu a od value handova pobjedujes recimo QQ koje cak i check backa na riveru, Ne znam, ne vidim neki ocit value hand koji se tu regularno shipa na riveru da ga beatam, TT, JJ su most likely.... Svjestan sam ja da ga stavljam na specificna 2-3 handa, ali jednostavno to su handovi s kojima tu dolazi , JJ mi imaju najvise smisla za ovaj line koji je odigrao, sve drugo mi je li la, Ima velik Win on showdown, skoro 60%, kao drugo, shipao je river sto ljudi rijetko blefiraju na riveru stack cijeli ako nisu ultra agresivni a to bi vidio vec na VPIP/PFR/3b, a kao trece ja osobno ne vidim koji value hand mi beatamo da ovako odigra? QQ? Maybe, nebi se zacudio ali ako QQ igra tako onda radi i druge greske koje ces naplatiti u drugim handovima.
Hmm sad sam se raspisao o riveru a tek sam sada primijetio da si turn vec checkirao ali misljenje mi je isto, foldam, prevelik w%sd ima da bi ja tu bluff catchao sad za cijeli stack. Ja bi betao turn i ovaj river vjer c/f ili neki mali bet stavio cak, prijedlog nekoga sa visih limita kako bi oni odigrali hand od turna nadalje?