Tema: PokerStars povećava rake
Sljedećeg tjedna će se dogoditi promjena u visini 'rake' na PokerStars sobi koji će skočiti za 4% u prosjeku
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Sljedećeg tjedna će se dogoditi promjena u visini 'rake' na PokerStars sobi koji će skočiti za 4% u prosjeku
Kad su smanjili VIP igrači su im cijelo vrijeme govorili da im to dođe na isto ko da su povećali rake. I onda oni još i rake povećaju.
A najjače mi je kak stave usporedbu rejka s drugim sajtovima, a ne stave usporedbu rakebacka.
Kad su smanjili VIP igrači su im cijelo vrijeme govorili da im to dođe na isto ko da su povećali rake. I onda oni još i rake povećaju.
A najjače mi je kak stave usporedbu rejka s drugim sajtovima, a ne stave usporedbu rakebacka.
u poredjenju sa ostalim sajtovima kakva je zaista situacija u vezi ovoga. ako neko zna ugrubo, ili preciznije kako god...
znaci, gde je najveci/najmanji rake. gde je najveci/najmanji rakeback s tim da ako je negde visok rb koliko je on zaista ostvariv ako nema igraca i koliko bi nam vremena trebalo za ostvariti ga.
cini mi se da sam procitao negde da 888 ukida rakeback ili menja vip sistem i da se ljudi zale...
Ovo isto sigurno neće spomenuti
http://forumserver.twoplustwo.com/showp tcount=191
roba59 napisao:Kad su smanjili VIP igrači su im cijelo vrijeme govorili da im to dođe na isto ko da su povećali rake. I onda oni još i rake povećaju.
u poredjenju sa ostalim sajtovima kakva je zaista situacija u vezi ovoga. ako neko zna ugrubo, ili preciznije kako god...
znaci, gde je najveci/najmanji rake. gde je najveci/najmanji rakeback s tim da ako je negde visok rb koliko je on zaista ostvariv ako nema igraca i koliko bi nam vremena trebalo za ostvariti ga.
cini mi se da sam procitao negde da 888 ukida rakeback ili menja vip sistem i da se ljudi zale...
Sve je to relativno i previše si ti tu nabrojio varijabli da bi se moglo što konkretnije zaključiti. Normalno je da će s više rb-a player pool biti više regish, a s malo ili ništa rb-a da će pretežito fishy sajt biti.
http://www.theglobeandmail.com//report-on-business/amaya-ceo-david-baazov-others-hit-with-23-charges-by-quebec-regulator/article29358824/?cmpid=rss1&click=sf_globe
treba odvjetnike platit, nije cudo da se dize rake
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora