Tema: blog-Mrva
Pozdrav svima.
Evo i ja već duže vrijeme razmišljam da li otvoriti svoj blog ili ne pa sam se odlučio da ga ipak otvorim iz više razloga. Prvenstveno želim raditi sažetke i pratiti svoj razvoj i na neki način ostati motiviran bez obzira kako se stvari budu odvijale.
Da u kratko predstavim svoja poker iskustva. Poker igram tri godine, ali ajmo reći dvije godine intenzivnije. Igrao sam dugo sng 180 2,5 ponešto 180-8 te 180-3,5r…Na početku je bilo sve super. U neko kratko vrijeme (8-9 mjeseci) uspio sam sa bankom od 50$ doći do 2500$ (na volumenu od 5-6k turnira) ali nakon nekog vremena sve je stalo i varijanca je postajala sve grublja i grublja bez imalo milosti, pa sam počeo gubiti živce i odlučio da se prebacim na cash game…Počeo sam od nl2 i igru beatao bez nekih većih problema, isto tako i nl5. Zadnjih 3 mjeseca sam se ustalio na nl10 i nisam baš previše zadovoljan sa svojom igrom (Na nekih 100k handova uspio ostvariti oko 3bb/100- na zoom pokerstars).
Pošto duže vrijeme ne vidim neki napredak u svojoj igri odlučio sam se prijaviti kod robe i gmika za cfp. Za sad sam imao jedan kratki uvodni coaching i jedan grupni. Ovim putem želim im uputiti sve pohvale jer fakat imaju živce i strpljenja odgovarati na kojekakva pitanja, te se ponavljati u nedogled i to u 3h ponoći ili u bilo kojem djelu dana, tako da im skidam kapu na strpljenju. So guys stay cool .
Što se tiče bloga, plan mi je pisati review svakih 10-15 dana možda i češće, ovisno o volumenu koji napravim.
Ciljevi za 1. mjesec:
- Odigrati što više handova (min 50k) . u 90 dana trebao bi počistiti bonus od 300$ na bwinu. Ovaj dio će biti dosta teško ispuniti s obzirom da sam na poslu od 8-16h i igram tek od 19-20h. Neću si postaviti hands/day jer nekad igram više nekad manje, ali otprilike 2000/day
- Pokušati usvojiti što više znanja i informacija od coachinga i primijeniti ih u igri.
- Raditi na analizi ruku, i sagledati sve greške koje sam napravio taj dan.
- Postati neke zanimljive situacije za diskusiju