Re: Nivea blog
To su moja trenutna razmišljanja o ženama, nije huge sample, ali solidan. Prije par godina sam razmišljao drugačije. Za par godina ću sigurno drugačije mislit. Slažem se sa vašim razmišljanjima, ali jednostavno ne uspijevam prihvatit žensku prirodu, što je moj leak.
Imam brata od 19 godina. Trenutno je u fazi "najpametniji sam na svijetu". Zna sve, ali rezultata nigdje. U takvim situacijama pokušam se sjetit sebe u tim godinama, i shvatim da sam bio isti. I da je teško išta promijenit dok ne nauči iz svojih grešaka tj. dok sam ne osjeti "aha" trenutak. Ponekad isfrutriran njegovim glupostima mu kažem "Nema goreg nego kad misliš da si pametan, a glup si".
Jučer sam početkom dana bio na 25h grinda za ovaj tjedan. Cilj je bio 33h, a imao sam i utakmicu popodne. Raznoraznim isprikama tokom tjedna sam se uspio dovest u situaciju da sam kratak 8h, a po rasporedu sam trebao imat slobodnu nedjelju.
Srećom imam dobrog prijatelja Galeta koji mi je otkrio da sam glup (iako sam mislio da sam pametan).
Tjedan je završio na 32h i 10min jer je prošla ponoć. Iako sam igrao session poslije utakmice jako loše i bio mrtav umoran, uspio sam bit u plusu 4€. A bit će i rakebacka. Ali nije ni bitna lova, ona će doć. Bitan je osjećaj sreće. Kad znaš da si dao 100% od sebe. Prije nego sam zaspao prošlo mi je glavom, zamisli da svaki dan daješ 100% od sebe.