Tema: 100k blog
Pozdrav,
Nisam nikad pisao svoj blog, a procitao sam na par mjesta da je bloganje odlicna stvar za produktivnost/motivaciju pa sam odlucio pocet ovdje, a i planiram poceti i coachat uskoro pa da se imaju pratit gdje moji rez. Naslov je i sam cilj(jedan od) za ovu godinu, zaradit 100k$ od pokera.
Imam 23 god, poker igram 4-5 god. Prvih par godina sam se mucio sa nl2-50, prosle godine sa 100 i 200 zoomom te BE igrom na 888 pokeru. Igrao sam mali broj sati dnevno(3h prosjek) na autopilotu, placao ogromne svote za coachinge a nista pametno nisam radio sam na sebi, osim gledao neke simulacije u CREv-u i PIU, a nista skoro naucio iz njih.
Tek ove godine sam pristupio kako treba, max ozbiljno sa mental strane, off table worka te mindfull igranja pa su s time dosli i pravi rezultati.
S velikim promjenama u straetigiji i offtableu sam krenuo od nl100 zooma kojeg igram i trenutno te beatam s super wr-om.Trenutno najvise igram i dalje 100z i 200 zoom te sa strane nl100-400 na 888 poker. Tu i tamo upalim 500zoom ako je dobar pool, cisto da me dovedu u neke teske spotove u kojima trebam improvat.
Kad se vratim u HR planiram pocet igrat vise reg stolove do nl1k, trenutno sam vec mjesec i pol sa Scorpiii( clan foruma) u Tajlandu te cemo jos toliko putovat po JI Aziji pa mi je to trenutna izlika za ne igranje koliko bih trebao ali znate kolko toga se ima za radit na Thaiu
Ovo je graf ove god. te wr po limitima( jedini kojeg smatram potpuno realnim je sa nl100 fast tj 100zoom-a zbog velicine samplea, a i jednostavnosti s kojom ga igram i beatam , dok je sa 200zoom i nl100reg sigurno toliki zbog runna)
Nadam se da cu pisat cu 1x tjedno, jer si tako i ciljeve odredujem, a i gledam winningse.