Tema: Freeroll na FT

pa evo ovako pošto sam bio prestao igrati na tiltu povukao sam banroll i ddanas mi neda verag mira idem se zaje na frerollu, prvi upadam 7500 igraca nesretno ispadam na 81. mjestu...
dok sam još igrao prvi regao sam se i na drugi opet 7500 igrača, i dok ovo pišem ostalo nas je još 27. ja sam na 8. mjestu sa 448k stackom, nije neka lova ali mi je drago da mi se polako vrača osjećaj za turnirsku igru i feeling kad pushat a kad se odbacit...
da stvar bude bolja prije 2 sata mi pukne net sa erorom conection faild line loopback, pauza od pol sata mi pojela skoro stack a onda sa 6 ka na 80 u samo 5 ruku....bilo je još trenutak za pamćenje kada je 4 igrača išlo all in, kad sam vidio karte već sam se prekrižio....ja sa A Ts, sam uzeo pot na nuts boju...da stvar bude gora lik do je imao AA big_smile

držite fige updatam kasniej sa screenshotovima...

im all in
00

Re: Freeroll na FT

završio kao 9. ispao na očajnu ruku protiv chip leadera...AKs vs. 99 i naravno ovaj put sreća nije bila na mojoj strani.....ali sve u svemu ok je bila zaje...pošto vidim da su mi se vratile neke dobre navike danas ću pokušat neki mtt, daily dolar rebuy ili freeze out...budem još vidio wink

im all in
00

Re: Freeroll na FT

Bravo, uvijek je lijepo završiti na FT od toliko igrača.

|^^^^^^^^^^^ | |
|    JackDaniel's     | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
00