Re: Ajd mozda i mene netko stejka
Hahah dobar sam,oba turnira zavrsio u prvih 10 minuta.
ti si k za mene. na tiltovom satelitu od 50$ sam ispao u prvom handu (doslovno u prvom). set over set.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Hahah dobar sam,oba turnira zavrsio u prvih 10 minuta.
ti si k za mene. na tiltovom satelitu od 50$ sam ispao u prvom handu (doslovno u prvom). set over set.
Ne mogu foldati na 3bet a ne mogu ni callati.E sad da li foldati na njegov shove nemam blage.
Zašto ne? Šta se isplati ispasti sa turnira sa Ako dok su blindovi tako mali?
Isto bi bilo i da si callao njegov 3-bet, jr bi imo TPTK na flopu.. A mogo si foldat na shove, ostaje ti jos 7500 ..
Prvu ruku sa QQ bi trebao više rejzati,oko 350-400 po meni jer su veliki stackovi i ne želiš dati nekome da uđe besplatno u ruku...Na flopu bet,na turnu check jer QQ ipak nije toliko jak da možeš betati na sva tri streeta...Ako on beta onda call na turnu!A river je diskutabilan,naravno opet checkas,ali ako on beta,znači da ima neku ruku...Pitanje je dal je to dečko sa jakim kickerom,ili nešto što je jače od tebe...Znači na riveru odlučiš dal se isplati platiti ovisno o tome kolko on beta...Ova ruka je loše odigrana,kao da imaš JJ u ruci a ne QQ...
Druga ruka...Shove sa AK sa 100BB na turniru od 215$ sa drugim deep stackom je užasan play...Na njegov 3bet samo call,mislim da ni 4bet nije dobar play...Ali ako već 4betaš,onda ti je barem dao do znanja da ima AA,KK...To čak ni sa QQ nebude najvjerojatnije napravio!Ova 2 souckouta nisu rezultat manjka sreće nego loše odigranih ruku...Bez uvrede naravno,samo pokušavam pomoći...
A jel nije bolje 4-betat pa foldat na shove, da vidi gdje je? Jel ako samo calla, i dodje flop ko sto je i doso, kako onda odigrat?
preflop je lose odigrano. call njegov 3bet, i onda vidit dalje sta. najvj bi ishod bio isti, ali bi makar ispo sa saznanjem da nisam mogo bolje odigrat to
A zasto niko ne bi 4-beto? On ovdje moze 3-betat sa svacim i nikad ne znas gdje si.. Ako shova nakon tvog 4-beta, imas easy fold i ostaje ti 7500 cipova za igrat..
Druga ruka...Shove sa AK sa 100BB na turniru od 215$ sa drugim deep stackom je užasan play...Na njegov 3bet samo call,mislim da ni 4bet nije dobar play...Ali ako već 4betaš,onda ti je barem dao do znanja da ima AA,KK...
Slažem se... Mislim da je to najbolje riješenje
A zasto niko ne bi 4-beto? On ovdje moze 3-betat sa svacim i nikad ne znas gdje si.. Ako shova nakon tvog 4-beta, imas easy fold i ostaje ti 7500 cipova za igrat..
na turniru od $215 ti nitko nece 4betat nista manje od KK
Prvu ruku sa QQ bi trebao više rejzati,oko 350-400 po meni jer su veliki stackovi i ne želiš dati nekome da uđe besplatno u ruku...Na flopu bet,na turnu check jer QQ ipak nije toliko jak da možeš betati na sva tri streeta...Ako on beta onda call na turnu!A river je diskutabilan,naravno opet checkas,ali ako on beta,znači da ima neku ruku...Pitanje je dal je to dečko sa jakim kickerom,ili nešto što je jače od tebe...Znači na riveru odlučiš dal se isplati platiti ovisno o tome kolko on beta...Ova ruka je loše odigrana,kao da imaš JJ u ruci a ne QQ...
Druga ruka...Shove sa AK sa 100BB na turniru od 215$ sa drugim deep stackom je užasan play...Na njegov 3bet samo call,mislim da ni 4bet nije dobar play...Ali ako već 4betaš,onda ti je barem dao do znanja da ima AA,KK...To čak ni sa QQ nebude najvjerojatnije napravio!Ova 2 souckouta nisu rezultat manjka sreće nego loše odigranih ruku...Bez uvrede naravno,samo pokušavam pomoći...
Nije toliko vazno koliki je raise preflop,ako sam do tada rejzao svaki put 250 ne mogu sad rejzati do 400 samo zato sto imam QQ,to je fishy.Ne slazem se da je turn check,turn treba betati ali da river sam mogao c/c.
Sto se tice AK ja mislim da je tu jedini moguci play 4bet.Foldati ne mogu a callati pa igrati OOP u toj situaciji je tesko.
Ali trebao sam foldati na njegov shove.
Slazem se da su obje ruke jako lose odigrane ali zbog skroz drugacijih razloga od kojih si ti navela.
Mnogi govore da treba samo callati 3bet ali ja mislim da je to smijesno.Njegov 3bet range je toliko sirok u ovako deep igri da callanje tog 3beta sa AK OOP je gubljenje para.
Tilt napisao:A zasto niko ne bi 4-beto? On ovdje moze 3-betat sa svacim i nikad ne znas gdje si.. Ako shova nakon tvog 4-beta, imas easy fold i ostaje ti 7500 cipova za igrat..
Skroz pogresno.Isto tako on nije 4betao,ja sam.
Jako dobri igraci u ovako deep igri 57o 4betaju JAKO CESTO.
Vidim puska da si in pa mozes reci kako ove dvije ruke odigrati,jesul to lagani foldovi na riveru?
Mnogi govore da treba samo callati 3bet ali ja mislim da je to smijesno.Njegov 3bet range je toliko sirok u ovako deep igri da callanje tog 3beta sa AK OOP je gubljenje para.
+1
Adzi napisao:Tilt napisao:A zasto niko ne bi 4-beto? On ovdje moze 3-betat sa svacim i nikad ne znas gdje si.. Ako shova nakon tvog 4-beta, imas easy fold i ostaje ti 7500 cipova za igrat..
Skroz pogresno.Isto tako on nije 4betao,ja sam.
Jako dobri igraci u ovako deep igri 57o 4betaju JAKO CESTO.
+1
QQ - si previse ulago u pot tako da si se potomitovo.ja bi manje betovo na turnu i na riveru bi check.
AK- je mozda call na njegov tri bet.al po meni glupo je uopste davati pare na tako malom blindu a imas toko cipova.aj da si imo poziciju pa ok.
Zašto si se sa AK u ranoj fazi turnira OOP išao tako čvrsto boriti za pot?
Zašto betaš konstantno 2,5 bb-a u ranoj fazi? Za kasniju fazu turnira je to ok, ali u ranoj fazi će te sa takvim otvaranjem zvati marginalne ruke. U ranoj fazi po meni treba kombinirati 3-5bb neovisno o kartama.
Zadnji popravljao dfable (15-02-2010 18:17:00)
potomitovo.
neprocjenjivo
moje viđenje: (sam ionako znaš kako je trebalo)
QQ - check/call river
AK - fold na shove, moraš 4 betati OOP
QQ - si previse ulago u pot tako da si se potomitovo.ja bi manje betovo na turnu i na riveru bi check.
AK- je mozda call na njegov tri bet.al po meni glupo je uopste davati pare na tako malom blindu a imas toko cipova.aj da si imo poziciju pa ok.
AK-mozda,ali ja ne volim callati 3bet u toj situaciji a foldati nema sanse.
Zašto si se sa AK u ranoj fazi turnira OOP išao tako čvrsto boriti za pot?
Zašto betaš konstantno 2,5 bb-a u ranoj fazi? Za kasniju fazu turnira je to ok, ali u ranoj fazi će te sa takvim otvaranjem zvati marginalne ruke. U ranoj fazi po meni treba kombinirati 3-5bb neovisno o kartama.
Zato sto igram jako loose i agresivno u ranoj fazi turnira pa mi vise pase 2.5 do 3.
propast napisao:potomitovo.
neprocjenjivo
moje viđenje: (sam ionako znaš kako je trebalo)
QQ - check/call river
AK - fold na shove, moraš 4 betati OOP
Slazem se.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora