Tema: Progress in the GYM
Kao što sam i najavio objaviti ću slike svojeg napretka u zadnja 3 tjedna jer mi je zadnjih 3 mjeseca bila najveća pauza u životu od bavljenja sportom
Od malena sam se bavio sportom i kao klinac probao "sve" sportove (nogomet, plivanje, košarka, boks)
U srednjoj školi sam "upoznao" teretanu i zaljubio se u taj način fizičke aktivnosti te educirajući se o procesima u tijelu i o prehrani se i na jedan način predao tom lifestyleu
Bilo koja fizička aktivnost povećava produktivnost, osjećamo se bolje, hormoni nam se aktiviraju i poboljšavamo se u svim segmentima života jer zapravo sportom i zdravim načinom života poboljšavamo kvalitetu života i osjećamo da smo "živi"
Po političkom opredjeljenju sam libertarijanac tako da me nije briga što netko radi u svome životu, ali ja se osjećam još bolje nakon dobro odrađenog treninga, manje tiltam, više uživam u dobrim sessionima i manje sam žalostan u lošim sessionima te također se ne osjećam ukočenim jer sam fizički aktivan
Prehrana mi je koncipirana tako da jedem ugljikohidrate jedino prije treninga kad treniram popodne jer UH potiču lučenje inzulina zbog povećanja šećera u krvi (gušterača luči inzulin), a inzulin djeluje anabolički tj.uz pravo tempiranje s hranom i treningom potičemo još više mišićni rast, a UH jedem poslije treninga kad treniram ujutro jer za doručak jedem isključivo proteine i masti (uvijek i samo uvijek jaja), a ne jedem UH prije treninga ujutro jer UH donose hormonalni disbalans, potiču lučenje hormona koji se zove kortisol, tj.hormon stresa-DA SAD SVI ZNATE ZAŠTO STE SJEBANI I SVI NIKAKVI UJUTRO-JER SE KORTIZOL NAJVIŠE LUČI UJUTRO, a ugljići potiču još više lučenje kortisola
Ovo nije bodybuilding forum već poker forum, ali sam si dao oduška malo da podijelim s vama koliko je hrana i trening osobi poput mene bitna u procesu i koliko mi pozitivno utječe na život
Kad kažem mišićni rast ne mislim na to da ćete bio kao Schwarzenegger jer nećete, nitko neće biti već mislim na to da smanjujemo količinu masti u tijelu jer MIŠIĆ TOPI SALO tj.više mišića znači manje sala tj.veća pokretljivost, veća agilnost i mobilnost, lučenje hormona-prije svega testosterona koji je najvažniji hormon u muškom tijelu i kojeg s godinama u prirodnom procesu gubimo, a ako se želimo i dalje osjećati kao muškarci i imati aktivnosti kao muškarci trebamo ga nekako izvući iz tijela, a fizička aktivnost dakako pomaže u tom procesu
Ovaj blog neću toliko updateati kao onaj o pokeru, ali kad ću imati neki veći lift ili neku značajniju promjenu ću šibnuti sliku ako zbog nikog drugog onda radi sebe da pratim svoj progress in the GYM
ovo je nakon 10 dana napredak, sad je prošlo već 3 tjedna, napredak je još oku ugodniji
prošle godine; siječanj, 105kg sam imao, dizao sam tada bez problema 120kg u benchu i bio jako snažan, ali sad mi se taj obujam više ne sviđa već ću sada pokušati bili "žilava i snažna životinja"
Uživam u procesu, živim život punim plućima i ovo je priča koja će nadam se trajati isto toliko koliko i ja
Lp
Zadnji popravljao Intelligent investor (08-08-2016 17:31:56)