Tema: Pomoc za pocetak
Pozdrav ekipa, evo prije par dana sam se prikljucio forumu kad sam odlucio malo ozbiljnije krenuti sa pokerom te sam krenuo "uciti" neke osnovne stvari kako bi mogao krenuti sa igrom. Prosao sam uglavnom sve teme iz rubrike strategije za koje sam smatrao da ce mi biti korisne te sam pogledao sva videa sa foruma vezano za HM statistiku. Smatram da sam kroz ovih par dana stekao nekakvu sliku kako sve to funkcionira no jos mi par stvari nije jasno pa se nadam da ce netko ovdje imati volje pomoci
Znaci planiram krenuti igrat na pokerstarsu 6max NL2 za pocetak 1-2 stol cisto da vidim kako sve to funkcionira(dal je pokerstars okej za pocetak posto je najveca konkurencija ili to na tako malim limita jos nema veze?) itd.
Sad zanima me koji range handova bi trebao igrati ovisno od pozicije... Vidio sam da se predlaze sa BTN/CO igrati 22 -> AA,AXs,svaki suited conector,A10o+,KQo,KJo.. Sad me zanima dali je to npr dovoljan range za sve pozicije pa npr od tog range na early pozicijama igram samo pocket parove i neke jace ruke(pr.AA,AK,KQs itd.) pa sa pozicijom povecavam postotak od tog zadanog rangea ili bi trebao u startu imat veci range(slika ispod)? Sto se tice HM koji HUD bi trebao imati tj koju statistiku za pocetak? I jos jedno pitanje stavljanje protivnika na odredeni range znam da tu nema nekih pravila a sobzirom da sam pocetnik dal je okej da u equilab unesem VPIP i na taj nacin odredim moguci range protivnika?
Eto to bi bilo to nadam se da ce se nac netko voljan odgovoriti mi