chillin napisao:Zanimljivo ..
Ovo sa gamingom se potpuno slazem, da nisam igra cs 5 godina svaki dan sate i sate sigurno bi mi bilo teze u pokeru, a pogotovo multitableingu, ovako samo gadjam mishom po fold/chek/raise koda pucam iz emke
Ovo sa PLO je jako zanimljivo, logicno je da je puno vise donkova tamo, i sam sam razmislja o pocimanju citanja knjiga o tome, al cini mi se stalno da cu puno vremena izgubit studirajuci igru i na kraju da ce presudit prva ljubav opet ..
Identicno kao i meni. Da nisam se gejmao gotovo 10 godina (q2/ut/wolf i onda wow) vjerojatno ne bih nikada se uhvatio pokera i vjerojatno bih ga smatrao najobicnijim kockanjem u rangu kladione i ruleta.
PLO takodjer ista prica, tako rado bih se uhvatio te igre, ali posto je savjet imati bar 80 buyinova za pojedini level ne mogu si jos uvijek to priustiti. Mozda bih i mogao, ali bi mi hourly bio prenizak s obzirom na povecani variance u odnosu na Hold'em.
Znam samo da ako se ikada upustim u PLO grind (PLO igram samo live sa frendovima) da ce me coachati ovaj momak u subjectu topica.
Pravi šubara lovac voli lov, žene i novac.
Roba, moderator ti je sramota.