Tema: Koje sve softwere koristiti?
Pozdrav,
koje sve softwere korisiti kada se danas igra online poker. Igram samo sam stranici 888poker. Trenutno sam mikro stakesima 1C/2C, namjeravam prijeći na više stakse sve do 3$/6$ u budućnosti. Igram samo cash no limit, znaći bez turnira i sng. Jedino mi je problem odlučiti se koje sve vrste programa kupiti. Znam da tu sigurno ulaze tracking anlizatori, HM2 ili Poker Tracker 4, nisam još odlučio. Zatim neki HUD, neznam da li ova dva ranije spomenuta imaju svoje HUD-ove ili treba posebno kupiti? Zatim treba kupiti vjerojatno nekakvi odds calculator tipa pokerbility ili texas calculatem. E sad igrat ću cash na više stolova 4 vjerojatno, treba li mi za to table ninja 2?
Eto znači koliko sam ja proučavao, a dosta stranica i foruma sam prošao, tipovi softvera za poker su: tracking analizatori, HUD-ovi, odds calculatori i ovaj table ninja za multi tabeling. Kupio bih dakle HM2, neki HUD-a, odds calculator i table ninja 2. Jeli ovo dobar izbor? I znam da mi za ove micro stakes vjerojatno još netrebaju ti programi pa postoje li koje besplatne verzije svih ovih vrsta softvera koji su kompatibilno sa 888poker platformom?