Tema: SPIN AND GO-POKER STARS
Registrirao sam se na pokerstars, uplatio neku siću i odigrao sam tri spin and go turnira. Buy in 1$. Prvi krug igralo se za 2$ i osvojio sam 2 $, 2. krug ista nagrada,ali sam završio drugi. 3. krug moje oči nisu mogle vjerovati, igralo se za 120$, to jest prize poll je bio 120$, pogodio sam multiplier 120. Završio sam 1. i dobio 100$. Kasnije sam malo istraživao i saznao da se ti multiplieri 120X i više pogode jako rijetko, svakih 7000 turnira i rjeđe. Zanima me može li se samo na tom formatu zarađivati, spin and go turnirima. Ne računam da ću u koje skoro vrijeme opet pogoditi veliki multiplier, nego na ovim uobičajenim multiplikatorima x2 i x4. Čitao sam na nekim stranicama da se to isplati tako dugo dok će biti neozbilji igrači koje će te igre igrati zbog primamljivih multipliera i često igrati nepromišljeno i ispadati. Je li to još uvijek slučaj, može li se na mjesečnoj razini samo od toga zarađivati ili je to samo lutrija? Znači da li se isplati skupiti određenji bankroll, između 1000-5000$ i početi igrati samo spin and go turnire s time da bi na dan mogao odigrati 100-150 turnira.