@noirlegion sumnjam da je gmiko mislio ista lose i da su nootropici losi, samo je napomenuo da kod slicnih tema (pa cak da se radi samo o placebo tableti) bi bilo dobro napomenut sve pojave koje nosi sa sobom te napomenut koga se moze za slicne stvari kontaktirat da se informiraju jer sam siguran da na forumu puno ljudi koji iako su neaktivni, citaju svakodnevno i ugledaju se na pro igrace s ovog foruma te kao i opcenito u zivotu automatski im dode u glavu "eee vidis bas s ovim imam ja problema bas bi mogao probati" pa bi probali a niti ne znaju sto tocno, shvacas? Cim imas rezultate u zivotu ili pokazes da si uspjesan pa tako i u pokeru, ostali ispod tebe ce se ugledati u tebe pa samo kad se prica o lijekovima il obicnim vitamina kazes sve sto mislis i samo napomenes koje su moguce nuspojave pa slobodno kazes da se tebi nikada nista slicno nije desilo i da se najcesce nece nista dogoditi, ali cisto da se ogradis.
Ti vjerojatno neces nikada nista uzeti bez da si nekoga pitao tocno sto je to i sto radi, ali vjeruj ima ljudi koji kad vide da uspjesni to koriste, bez pitanja ce uzet jednostavno iz razloga jer eto, ako pomaze njemu zasto nebi meni, a ne zelis biti dio njihovog ne razmisljanja