Tema: Zašto je forum mrtav?
Ima nas jako puno ovdje.
Zašto nitko ne piše?
Shvaćam da možda mid-high stakes igrači ne žele postati handove i pisati o strategiji, iako svaka perspektiva na hand, čak i lošeg rega, ne može bit loša, ali netko tko igra manje limite stvarno ne vidim ništa osim pozitivnog. U najgorem slučaju vidjet ćete mindset fisheva i to iskoristiti u svoju prednost. Teško da će netko baš vas nać u nl10 poolu koji igra valjda 10k ljudi svaki dan i exploitat vas. Pa stavljaju ljudi nl5k handove, snimaju coaching videe i svejedno nije nitko busto.
Ali ne moraju se ni stavljat handovi, dosta je i pisanje bloga. U prošlosti sam uvijek imao najviše uspjeha dok sam pisao blog, ali tek sam nedavno postao svjestan toga. Čitajući knjige uspješnih ljudi i gledajući primjere velikog broja pokeraša, svi ističu pozitivne stvari pisanja bloga tj. review ostvarenog.
Možda strah od javnog osuđivanja, koji je iznimno popularan u Hrvatskoj? Taj strah je toliki otrov za napredak. Pa najbolja stvar u životu što ti se može dogodit je da te netko izvrijeđa za nešto loše što radiš. Naravno da nije ugodno, ali tako ćeš napredovat. I to je najbitnije. Svi se želimo prikazati boljima nego jesmo, a živimo u laži i isprikama.
Dajte si priliku...