Tema: PLOvljenje u mutnom
Pozz svima.. Aj' da probam neki projekt pa da se samoinicijativno prikljucim budjenju foruma, a i da sebe probam natjerati da ustrajem.
Ukratko o meni: poker poceo igrati negdje tamo davne 2008, probao sve i svasta i nekako se najbolje snasao na MTTSNGs, 2009 se priljucio jednoj stranoj staking grupi, 2011 sam poceo stejkati sto radim i dan danas. Vec dvije godine prakticki neigram nista regularno jer sam se posvetio samo stakingu i podizanju svoga malog nasljednika ( dusa tatina ) no sad imam zelju i malo vise vremena nauciti igru koju sam oduvijek zelio nauciti i s kojom flertam sve ove godine, a nikako da ju zbarim do kraja. Pa eto doslo je vrijeme i da to probamo. Kako naslov kaze rijec je o Pot Limit Omahi...
Nisam totalni noob sto se same igre tice, ali nisam ni posebno dobar, rekao bih da sam trenutno za PLO malo manji fish nego sam bio sve ove godine. Iako primarno stejkam za MTTs, zadnjih 6mj stejkam i jednog PLO igraca ( stranca ) koji igra sve do plo 500z i plo5c do 1k i koji ce mi u ovom projektu pomagati maksimalno.. Probat cu postati grafove, kometirati ruke, svoje statse, snimiti mozda koji video zajedno s tim igracem etc etc...
Mozda malo naivno, ali bankroll mi dozvoljava pa cu krenuti sa PLO100..igrat cu PS cisto radi posla ( da mi nerade probleme oko transfera etc ), ali i par euro i azijskih sajtova sa strane...
Nemam nista protiv niti formiranja neke skype PLO grupe pa mi se svi koji ste zainteresirani javite na pvt i nesto cemo vec dogovoriti.
Pa da pocnemo............... do slusanja