Re: Besplatan bankroll! ($50 besplatno izravno na vaš poker račun)
a nemoguće je otvorit na ime sestre npr. ako je moja kartica na koju ću uplaćivat, jel tak?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » PokerPro promocije » Besplatan bankroll! ($50 besplatno izravno na vaš poker račun)
a nemoguće je otvorit na ime sestre npr. ako je moja kartica na koju ću uplaćivat, jel tak?
Mislim da nije moguće uplatiti sa kartice na drugo ime. Otvori račun na Moneybookersu na sestru pa onda možeš uplačivati gdje god želiš jer se ne gleda ime nego samo mail adresa.
pozdrav ljudi!
ja sam pogledao u vasoj ponudi i registrirao se na partypoker preko vas ali s kodom PROCOMHR a ne s ovim PRO50.dali i ja mogu dobiti besplatan bankroll?mislim da bi to trebali napisati tamo u vasoj ponudi,jer sada mozda necu moci dobiti free bankroll jer sam regan sa krivim kodom
Nemožeš dobiti besplatni bankroll ako si koristio krivi kod.
Ponuda je lijepo po jednim tabom, a free bankroll pod drugim, tako da bi samo po sebi moralo biti logično što je za što.
Pozdrav ljudi, ja sam jučer poslao sve što treba mailom na vaš mail i otvorio račun na partypokeru. Pošto nikad nisam koristio partypoker ne znam da li još nešto trebam napraviti ili čekati da mi se samo uplati na račun?
napraviš sve ono što ti piše tamo da treba i pričekaš 1-2 dana i stići će ti
meni je stiglo nešto i piše da moram napravit deposit pa će mi onda uplatit tih 25 dolara
meni je stiglo nešto i piše da moram napravit deposit pa će mi onda uplatit tih 25 dolara
meni isto tako.baca me na cashier,da moram uplatiti 25 za 25.
molim administratora ako može to provjeriti.
Jesi sljedio sve upute ovdje: http://hr.pokerpro.cc/party50/
pa sacekaj malo... do pon ili uto..
Nemoze ti to odmah sjesti
Da li ova akcija jos uvijek vrijedi? Koliko vremena je potrebno od slanja podataka do dospjeca love na racun?
Vrijedi, ako još nemaš partypoker račun.
2-5 dana.
ok, pitam za frenda, jel ovo jos vrijedi on bi se regao i to obavio, ali link ne radi pa ak ima ko kakve informacije?
Pozz ljudi !!
Novi sam ovdje pa me zanima el vrijedi ovo još ??
Ne vrijedi već jako dugo.