Tema: croman19 Blog
Pozdrav svima,ovo ce biti nekakav blog ali uglavnom cu pisat o pokeru.
Bio sam aktivan na forumu prije par godina al sad cu bar ovaj blog pokusat updejtat svaki dan i malo se ukljucit u neke rasprave.
Uglavnom ce sluzit za nekakvu motivaciju i mozda naucim nesto novo od vas.
Malo da objasnim zasto mi mozda pomognete.Poker igram 10tak godina i sve sto sam naucio je bilo u prvih 2 godine i sljedecih 8 godina igram bez ikakvog pokusaja da naucim nesto novo ili da poboljsam igru i na kraju je ispalo da sam potrosio 8 godina i mislio da znam dovoljno da zaradujem svaki dan jer sam u prvih 2 godine imao nekakav uspjeh.
Digo sam par turnira i vrlo lako dosao do 20-30k rolla i uglavnom se drzalo oko 20-30k do prije 2 godine kad sam izgubio 14k na redbetu jer se nije moglo withdrawat par mjeseci i izgledalo je da su pare izgubljene pa sam pokusao chipdumpat na drugi site i uhvatili su me i freezali pare i to je bilo gg sa tih 14k.Od tad uglavnom igram 2-3 sata dnevno going trough motions i ne ulazeci nikakv trud pa cu sad pokusat uloziti svo vrijeme u poker i nauciti sve iznova,talent i iskustvo imam ali malo znanja,ovdje cu postat progres i vidit cemo kako ce ic.
Igram na ps nl10 6max a roll je oko 1k i uclanio sam se na UpswingPoker i ucim stvari koje vecina vi znate ali ja bas nisam u toku.Postat cu daily graphove i neke zanimljive handove i slicno i moja razmisljanja oko handa i volio bi citat vase analize i razmisljanja oko tih handova .Prvi cilj je da ulozim sto vise vremena u poboljsanju igre.Rezultat nije jako bitan al opet je bitan.Drugi cilj iako ne ide u ovo "rezultat nije bitan" imat roll od 10k do kraja godine i preci na nl100.
Ovaj mjesec sam odigrao 60k ruku,naucio sam neke nove stvari ali nisam previse zadovoljan,fali mi tips od ljudi koji uce i improvaju godinama sta radite,koje toolse koristite za tocno koje stvari,sta gledate kad reviwate handove i sessione pa molim da napisete sto vise stvari,bilo sta sto vam je pomoglo,koje navike,sve.
Od sutra cu pocet postat handove i graphove i kako ide progres.Malo cu postat i oko mindseta jer prvi dio zivota je bilo uvijek vani i lopta a sada je 90% vremena sjedenje za kompjuter tako da je tesko igrat poker 6-8 sati dnevno jer je tesko drzat koncentraciju i imat energije kad nema nikakve fizicke aktivnosti.Igram nogomet jednom tjedno i imam gym bicycle pa pokusavam bar 45min svaki dan na biciklu provest.Hrana je isto bitna al drugi put cu o tome.
To je to zasad a sutra cemo krenut samo handove postat i uc u neku raspravu nadam se.
Ako ima pitanja pitajte.