Tema: pozz iz mostara
pozz ekipa..evo i mene pa da se predstavim..rekreativni sam igrac ,ne koristim nikakve programe, igram iz zabave..do sada od vecih turnira imam osvojena 2 druga mjesta na big 5.5s i hot 7.5 .i jos nekoliko ft na manjim limitima..igrao sam i vece limite,na sunday m imam par cash outa..poslije nove godine sam prestao sa igrom jer mi je naisao dugi period bad beatova nenormalnih i zgadilo mi se sve to skupa..pa nisam igrao nikako sve do danas..ustvari nisam ni danas jer nisam mogao napraviti uplatu iako sam ranije preko te kartice uredno radio i uplate i isplate..onda sam nazvaoi banku i rekli su da je od 9.1 zabranjeno vrsiti uplate na strane kladionice kao sto vi vec sigurno znate..u potrazi za informacijama dosao sam i do ovog vaseg foruma.i nadam se da cu od vas dobiti konkretan odgovor na moje pitanje a ono je najvise za igrace iz bih..kako igrate online sada?nesto sam cuo za uplate preko skrill i netlleter ali zanima me sta ako npr osvojim neki veci turnir a ilegalno sam igrao..da li npr ps moze zatvoriti moj racun ako je u bih igra zabranjena i odbiti da me isplate?ili drzava sugava da zapljeni novce..posto sjecam se jednom da sam negdje cuo da je neki frajer uzeo lovu ali nije mogao isplatiti jer u njegovoj drzavi igra nije dozvoljena..davno je to bilo ne sjecam se o kojoj je zemlji rijec..uglavnom pauzu od pokera sam iskoristio da procitam knjige od dan h i od colina m i svakako sam siguran da bi igrao bolje nego ranije samo jebi ga sad nemogu..nadam se da cete mi pomoci sa savjetom a takodjer i da ce se javiti neki igrac iz bih da me uputi u to sve..