Tema: From NL5 to NL100 in 2018. with CFP
Pozdrav svima,
S obzirom da je danas vrijeme donošenja novogodišnjih odluka podijelit ću s vama svoje planove vezane uz poker za 2018. godinu. Iako sam godinama bio uspješan live MTT/cash igrač odlučio sam napraviti tranziciju na online 6-max cash game stolove.
Prvi put u životu ću koristiti HUD, do sada sam bez njega beatao NL2 sa 7bb/100 na sampleu od oko 400k ruku,a NL5 sa oko 5bb/100 na nešto manjem sampleu.Nikad nisam move up-ao dalje od NL10 (gdje sam bio break even). Sve što sam izgrindao na microsima ulagao bih u MTT-eve u nadi da ću brže izgraditi BR ali sam se jako loše nosio s turnirskom varijancom.
Ove godine nisam uopće igrao do listopada i tada kreće moj novi početak. Nakon što mi je supruga prebacila 3$ na Pokerstars account ( ona igra uglavnom SNG-ove 18man) u 2 mjeseca sam izgrindao roll od 250$ na NL2 zoom-u i odlučio se za CFP. Kako sam zaposlen neću moći igrati volumen koji želim ali svakako ću grindati minimalno 120h mjesečno. S obzirom da sigurno postoje igrači koji bi voljeli sa microsa dogurati do mid stakesa, a nemaju previše vremena, želim im pomoći svojim blogom jer sam i sam puno naučio od drugih pojedinaca sa foruma.
Krećem sa CFP-om od 01.01.2018. kod Roberta i Gorana i igrat ću NL5 za početak.Cilj mi je shotati NL100 do kraja 2018. godine. Blog ću updateati minimalno jednom mjesečno, a možda i češće, ovisno o interesu ljudi koji će me pratiti.
Posebno bih se želio zahvaliti kolegama s foruma, Adžiju i krissu,koji su mi puno pomogli i dodatno me motivirali za ovaj projekt.
“Limit poker is a science, but no-limit is an art. In limit, you are shooting at a target. In no-limit, the target comes alive and shoots back at you.”