Tema: koliko ste dobili u pokerstars škrinji
Inače sam ih otvorio 20-ak i uvijek najmanje nagrade, a sad mi se posrečilo i dobio 250 $
Koliko ste vi najviše dobili?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » koliko ste dobili u pokerstars škrinji
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Inače sam ih otvorio 20-ak i uvijek najmanje nagrade, a sad mi se posrečilo i dobio 250 $
5 turnirskih dolara
$3
a koja škrinja?
a koja škrinja?
Brončana sve ostale nagrade su bile minimum
Jel itko još skužio da oni svako malo povećaju broj bodova koje treba osvojiti za pojedinu škrinju?
lupac tu ti je tablica i neko objašnjenje https://toppokervalue.com/poker-articles/latest-poker-news/pokerstars-stars-rewards ,
znači nakon depozita i aktivne igre meni je trebalo npr za bronze oko 700 a nakon par dana neigranja mi je trebalo 1000 baš prema tablici.
Mene zanima pošto nigdje ne mogu naći koliki je postotak rakebacka na pokerstarsu. Čini mi se da je skroz mizeran.
Ovaj mjesec sam napravio 1600$ rake-a, a rakeback mi je 40$ )) uključujući i škrinje.
Ne znam da li se u rakeback računaju i nagrade iz škrinja. Opčenito mi je maglovita matematika oko škrinja i čini mi se da je tako napravljeno sa razlogom da otjeraju što više regulara koji ne depozitaju na stranicu.
imaš u postu iznad link i tamo ti piše,rakeback je od 5 % do 65%.
Ne moguće da si dobio samo 40$, računa ti se sve iz skrinjice
Hm bio sam na plavoj škrinji, dobio 4 u jednom danu i prešao na brončanu škrinju na kojoj moram skupiti 4500 bodova!!! Ono WTF i prije sam igrao na brončanim škrinjama i trebalo je skupiti oko 1400 bodova. Od kud sada ovaj veliki skok?
Hm bio sam na plavoj škrinji, dobio 4 u jednom danu i prešao na brončanu škrinju na kojoj moram skupiti 4500 bodova!!! Ono WTF i prije sam igrao na brončanim škrinjama i trebalo je skupiti oko 1400 bodova. Od kud sada ovaj veliki skok?
Izgleda da je rakeback postao 'random' pa onda kad dobiješ ništa ili mizerno malo ti kažu -eto nisi imao sreće.
Ja sam inače napravio 1800$ rake-a ovaj mjesec do sad i ostvario oko 55$ rakebacka. Najviše što sam dobio je bilo 2x po 3$ casha iz škrinje i 3 ili 4 puta po 1$ ostalo je sve otišlo u stars coinse i to ispada da je manje od 5% rakeback-a. Istina je da mjesec još nije završio, ali mislim da se neće puno popraviti i da mi iskrcaju neku veću nagradu iz škrinje.
od početka 12. mjeseca prošle godine si vodim evidenciju u hemu i izračunao sam da su mi do sad dali ni više ni manje nego 9% rakeback-a.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora