Tema: POMOC OKO UPLATE HITNO
UPLATIO SAM PREKO KARTICE NA SKRILL 15 E I KAD HOCU DA UPLATIM NA POKER OVO MI PISE Your available balance excludes 15.00 EUR not eligible for online gambling. KAKO DA RESIM OVO HVALAA
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
UPLATIO SAM PREKO KARTICE NA SKRILL 15 E I KAD HOCU DA UPLATIM NA POKER OVO MI PISE Your available balance excludes 15.00 EUR not eligible for online gambling. KAKO DA RESIM OVO HVALAA
Vjerojatno si kod uplate odabrao opciju da ne zeliš koristiti ta sredstva za gambling.
Preporučam ti da si pogledaš PPPoker , pa ti tamo možemo napraviti depozit.
POMOC KAKO OVO DA RESIM SA SKILLOM DA MI ODOBRE GAMBLING POMOC HITNO. AKO NE MOZE KAKO DA POVUCEM NAZAD PARE NA KARTICU
pojasni malo bolje depozitovo sam pare na skrill i nemogu ih koristit u kockarske svrhe ...
A I NEMOGU DA IH VRATIM NA KARTICU POMOC STA DA RADIM
A KAD POKUSAVAM PREBACITI NOVAC NA DRUGI ACC OVO MI PISE Something went wrong There has been an error in processing your request... POMOC, I DALI AKO PREBACIM NOVAC NA DRUGI RACUN DALI CU SE MOCI KOCKATI
Verificiraj račun, nakon toga im pošalji mail da si svjestan rizika i da želiš da ti omoguće da možeš uplacivati na poker stranice.
ODBIJAJU MI PORUKE KOJE SALJEM I POSLO SAM PASSPORT ZA KOLIKO ONI POTVRDE RACUN ??
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora