Hi, hvala na prijedlogu. Malo sam prosurfao po netu ove tvoje specifikacije i nije mi jasno da li mi stvarno treba takva jaka graficka samo za poker (nasao je na nabava net najjeftiniju za 1800kn). I jos nesto, kupovao bi u zagrebu tako da mi to moze odmah netko i sloziti jer sam panj za te stvari...
Ako je komp do sad vrtio relativno ok do 12-14 stolova max kroz npr dva poker klijenta, ne vidim razloga da mi treba ovako jako cudo (bar sto se graficke tice):
Ovo je tocno moj komp:
procesor: intel core 2 duo E6750 @2.66GHz
maticna ploca: asus P5K-E
graficka kartica: nvidiga geforce gt 610
memorija: 4x supertalent 1gb ddr2, znaci 2x2 dual (valjda sam dobro napisao)
diskovi: glavni ssd kingston sh103s3120g ata device (120gb), hdd samsung hd642jj ata device (640gb)
monitor: dell u2412m
S tim da sam super zadovoljan bio s njime donedavno gdje je nesto zastucalo, a monitor i dalje mislim da je zvijer....
Nemoj me krivo shvatiti, jer mogu ja uzet buđet od 10k kn, ali mislim da nije potrebno ako je samo za grind, mozilla, skype, utorrent i sl. tome... Icmizer, pt/hem, i jos pokoji program i to je to. Htio bi nesto sto je moguce kupit u zg i odmah da se tamo slozi tako da ja imam zajebanciju doma "samo" sa instaliranjem win i poker programa i kojeg programa za muziku, filomve i sl.
Zadnji popravljao 11331133 (22-07-2019 16:53:32)