Glupo bi bilo rec da je namjesteno jer i na Starsu se dogode neke cudne situacije sa backdoor flush ili straightom..Ali...
Supersport kao stranica mi je ponudila previše lošeg iskustva:
1. Prije mjesec dana još je postojao 10k turnir i igrao sam deep stack paralelno mislim 6-max.
Na oba turnira sam ispada na tako bolestan nacin.
Prvo platim 3-bet sa pozicije BB ja chip lead on par tisuca manje.
Ja KQs flop A J T
Ja Check on raise 1.5 pot ..
Iskljucim opciju da ima AA JJ
Turn 6 odma tuce All in ja placam river pada 6. On A6
Iduci turnir ja QKs on A10
Floop A J 10 7 10
Ispadam na dosta slican nacin.
Zadnji turnir AA on AJ
Flop 3 5 J.. turn J river K
Tu i tamo bacim cash game ali toliko cudnih handova i bad beatova...tipa imam flopani set 22 check check deler botun 220hrk ja call bb all in deler fold ja call ....pot 3700 ...flop 2 5 7 ..lik ubode poker 5 do kraja...
Bilo je dosta cudnih situacija u nizu di umiru KK AA od handoba kao sto su 3 10 J3 i sl.
Moj osobni dojam je da SS vise vuce na scam jer previse idiota bude nagradeno za placanje za vidit floop sa Q6 u 4-bet ruci
Igra sam i jace blindove postoje 3-4 igraca koji tamo znaju sta rade ostalo je pobjedivo i citljivo.
Kad neko spomeme 50/100 samo cu rec da je Dalmatin u jednom danu ispušio +-60.000 bez ikakve sanse za dobitkom.
U 10minuta na SS sa 400kn ulaza dosa sa do 2900kn u par ruku i to dvaput flopa monster sa rucnim parom 33 protivnik bi ima KK ili QQ.
Vratio sam se u igru nakon nekih 8-9 godina ne igranja ali SS zaobilazim osim ako se ne zelim iznervirat jer ako je netko hot seat to je nesto bolesno.
Pokerstars daje dozu sigurnosti i manjak vjerojatnosti da je namjesteno.