Tema: coaching i stacking projekt
Pozz ljudi! Novi sam na forumu, počeo sam raditi na igri i igrati pod stejkom Pokerproa  prije otprilike mjesec dana. Zasada igram 1-2eura turnire  na Winamaxu i držim se samo regular i turbo turinira, ne igram hypere i KO turnire. Prije početka igranja pod stejkom   radio sam razne tablice u excelu gdje sam naucio dosta o rangevima te kako se obraniti protiv shovea od raznih igrača kao i koristiti Holdem resourses calculator.Odkada sam pod stejkom Pokerproa uz svakodnevnu igru imam i redovito sesije na kojima sa svojim coachem detaljno obrađujem odigrane handove, betting size,kako koristiti pokerstrategy equilab,naučio sam važnost effective stack sizeova.Sljedeće me očekuje  rad u ICMIZER-u.Nastaviti ću sa svojim napretkom i blogom tu na forumu.  

, tako i ne volim psko. Uglavnom vec sam previse natrkeljao, sretno i TID!
, tako i ne volim psko. Uglavnom vec sam previse natrkeljao, sretno i TID! Prošli tjedan odigrao sam 94 turnira, 1 final table(7. mjesto). Imao sam dosta dobrih rezultata, po nekoliko 9. 12. 14. mjesta te isto tako dosta puta top 20,30 tako da zapravo sam dosta zadovoljan  ali uvijek bi izgubio bitnu ruku pomoću koje bi vrlo vjerovatno dogurao do finalnog stola. I dalje radim na igri uz ICM i postflop igru na sesiji sam jucer obradio dosta spotova kada bi imao od 10-35BBova i bio na BBu. Tako da sam sada puno bolji što se tiče defenda BBa.Također mi je coach poslao puno bolji HUD od standardnog koji sam dosada imao na pokertrackeru. Veselim se igri u novom tjednu inaravno nadam se boljim rezultatima.
 Prošli tjedan odigrao sam 94 turnira, 1 final table(7. mjesto). Imao sam dosta dobrih rezultata, po nekoliko 9. 12. 14. mjesta te isto tako dosta puta top 20,30 tako da zapravo sam dosta zadovoljan  ali uvijek bi izgubio bitnu ruku pomoću koje bi vrlo vjerovatno dogurao do finalnog stola. I dalje radim na igri uz ICM i postflop igru na sesiji sam jucer obradio dosta spotova kada bi imao od 10-35BBova i bio na BBu. Tako da sam sada puno bolji što se tiče defenda BBa.Također mi je coach poslao puno bolji HUD od standardnog koji sam dosada imao na pokertrackeru. Veselim se igri u novom tjednu inaravno nadam se boljim rezultatima.