Re: coaching i stacking projekt
E onda si na konju
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » coaching i stacking projekt
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
E onda si na konju
115 turnira ovaj tjedan. 4 finalna stola(3. 5. 5. 4. mjesto) igrao sam i 5€ turnire 2 dana ovaj tjedan. Uspio sam doci do finalnog stola i zavrsiti 5, međutim imao sam neke greske koje moram ispraviti pa sam odlucio vratiti se na 1-2€ buy ine. Svakako dobar tjedan pogotovo odkada sam poceo puno manje callat check raiseve na turnu i riveru. Tu je bila greska jer sam previše herocallao i gubio chipove. Kada sam to odradio na sesiji ovaj tjedan vidio sam da zapravo puno više chipova bi izgubio nego dobio sa tim hero callovima i to mi je pomoglo da shvatim da treba vecinu puta foldati a herocallati samo ako imam note na igracu da previše bluffa ili da raisea sa bottom pairom....
Svi znaju za velike callove, ali malo tko prica o velikim foldovima.
Koja ti je VPIP/PFR/3BET statistika? (i jel igras 6max ili 8/9max?)
Koliki ti je bankroll ako nije tajna? jel to na Pokerstarsu igras?
Samo mudro brate
Brate, kako idu turniri? Predpostavljam da ne ide baš pošto nema updatea
Ja sam isto poceo turnire igrat, probaj GG Poker, super pokerpro rakeback i imas sada i statistiku VPIP PFR 3BET
Ja igram samo hyper turnire, imas turbo i hyper za 2$ i 5$, a imas i ove po 12 min leveli. Ja vjerovatno realno nisam dobar ko ti u turnirima, ali mogu reci da su soft
Ja sam isto poceo turnire igrat, probaj GG Poker, super pokerpro rakeback i imas sada i statistiku VPIP PFR 3BET
Ja igram samo hyper turnire, imas turbo i hyper za 2$ i 5$, a imas i ove po 12 min leveli. Ja vjerovatno realno nisam dobar ko ti u turnirima, ali mogu reci da su soft
Bio na moru imao tolko slab net doslovno sam samo mogao upalit winamax i pt4 i igrat nije mi htijelo ucitat pokerpro forum da napisem nove updatee
Pozz ljudi eto javljam se nakon 2 mjeseca. Bio na moru imao jako slab internet i jedva mi je ucitavao winamax i pt4 a na pokerpro forum se nisam mogao spojiti nikako.Nisam puno igrao u 7. mjesecu 398 turnira napravio i bio nekih 50€-, 8. mjesec 296 turnira i +300€ tako da s obzirom da sam malo igrao je ok makar je moglo bit bolje ali s obzirom da sam bio vani svaku vecer i tako zajebancija ja zadovoljan. S trenerom sam najviše radio kombinacije i pot oddse a kad sam to savladao sam radio na all in shoveu i BB defendu za 10-30BBa.
Ovaj mjesec ocekujem 500+ turnira i updateam tu na forum svaki tjedan.
VPIP 28
PFR 18( htio bi da bude barem 22 ako ne i 24)
3bet 10( to je ok al bi htio do 12)
Ja sam igro na NATURAL8 al s obzirom da više nema Skrilla tamo neigram tamo više
123 turnira ovaj tjedan 4 finalna stola i to sve u utorak 7. 4. 1. 1. mjesto. Sta rec osim da sam zadovoljan lijepi + steta jedino da dalje u tjednu sam izgubio sve bitne ruke koje su me mogle odvesti na ft naravno u preflop all inu. Moram jos samo više foldat na raise ili reraise na turnu i riveru umjesto da radim herocallove kako bi gubio sto manje chipova.
Nemogu se pohvaliti ovaj tjedan 117 turnira 2 finalna stola(2. i 2.) mjesto. Previše toga gubim od jacih parova na slabije parovi vs Ax uvijek A izade ko da ih ima 30 u špilu AxvsAx kad imam jaci kicker. Svi dobivaju backdoor boje skale, sta god im treba. Samo mogu rec da sam jos i zadovoljan sa rezultatima s obzirom da sreca nije bila na mojoj strani nadam se boljem slj tjednu i da sad pred kraj mjeseca jos neki veći win napravim.
Ovaj tjedan je bio solidan sa puko KOa 3 finalna stola 4. 7. i 4. mjesto, ukupno 143 turnira bilo je i puno ispadanja prije fta nazalost bead beatova ali nema veze izvuko sam 2 malo losija tjedna i jos uspio malo + napravit sad cemo vidjet sta ovaj tjedan sprema!
prijava odnosno registracija za objavu odgovora