Tema: Spin my World
Pozdrav svima!
Na forumu sam od njegovog pocetka, ali sam odlucio otvoriti novi nick, kako bih dao svoj doprinos u novom poker boom-u na "nasim" prostorima!
Igram Spin and Go varijantu na raznim sajtovima (to ovisi o promociji ili leaderboardima) sa buy inovima 10$-25$.
Moja poker prica nije bas uspijesna, lutao sam po raznim varijantama dok se nisam pronasao u Spin and Go formatu. Varijanca je ogromna, i mentalno igra iscrpi. Ali jednostavno sam zavolio ovaj format, i uzivam u nadmudrivanju i lupanju glavom u zid dnevno po 15-20 puta
Htio bih samo jos reci: Godinama svaki dan pratim forum, gledam je li ima sta novo, i mislim da nisam jedini "stalker". Stoga, kako sam se ja probudio (aktivirao), bilo bi cool da se jos ljudi pokrene i napravimo ovaj forum sto je nekada bio.
PROJEKT!
Kao sto se iz uvoda vidi, igrati cu Spin's formate. Plan je izdvojiti u ovaj izazov dnevno 2-3 sati, jer cu nastaviti grindati 20-25$ neovisno o ovom projektu, i taj bankroll nije povezan.
SITE: GG POKER
BANKROLL: 100$
LEVEL: 1$
Plan je doci od 1$ do 10$ sa bankroll mng od 100 Buy in-a za level. Rakeback ulazi u izazov. Izazov ce zavrsiti ako dodem do 0$, ako zavrsim projekt ili ako jednostavno izgubim volju igrati male levele.
Takoder objavljivati cu svasta vezano za Spins-e, da ipak drzim temu zanimljivom.
To je to za sada!
Sretno!!!