MelloB napisao:Nakon toga složi si plan za budućnost
Kao prvo, hvala ti Mrko što si izdvojio vremena da napišeš ovako dugačak i iskren komentar
Trenuzno sam popio par čaša gemišta (kojeg je mnogo lakše piti nego samo vino), i slušam Mozarta
Tako da, što trijezan misli - pijan govori : - D
---------
1. Plan za budućnost: Igram do kraja mjeseca poker i onda cashoutam 3/4 bankrolla, ostavim si online za igranje da imam za stalni izvor prihoda i onda idem negdje na putovanje, najvjerovatnije s bratom i mamom
A gledat cu i da odem na neki music festival sam, pošto nemam ekipu za to. To mi je baš đir
2. ''Nema tu skilla. Ili da kažem jako je mali prostor(ili nikakav) za edge nad protivnicima. Protiv kakvih god specijalaca igrao.''
Istina je da je prostor ''jako mali'', ali ga ima Ja sam jedan od rijetkih AOF grindera koji table selecta specijalce sa 60%VPIP+
Istina, igrao sam aof 160$ za kojih nisam imao ni 60 BUY INova i tu sam pao s 11k na niske grane, ali sreća me pomazila pa sam dobio jackpot. Sad igram s minimum minimuma 200 BUY INova, ako ne i 300.
3. AOF je igra s najvećom variancom od svih poker varianti igara, tu se slažem. ali što je sa Spin n Go?
Tu se isto kolo sreće okreće i kreće se s koliko? 15-25bb i na level2 već svi imaju 10bb. istina, ima više mjesta za nadigravanje
4. ''Oni su ovo napravili upravo zbog ljudske psihologije, najosnovniji trikovi a uvijek učinkoviti. Prvo slično kao i svaki kockarski aparat(Uske bi ti vjerojatno mogao to objasniti i 5 puta bolje), ljudima kad daješ, daješ, i kad krene "lavina", 99% će izgubit sve do kraja''
Svaka prijašna ruka nema nikakve veze s onim handovima koji će se dogoditi. i sam si napisao: GG Poker je najveća poker stranica trenutno. Kad sam pogledao player's pool, na Poker Starsu je bilo 30k igrača, a na GG Pokeru preko 200k.
I tu ima agencija koja prati randomizer, uzmu milion handova sa GG pokera, stave u program i vide koliko je bilo 2 para, tripsa, straightova, flusheva i GG Poker sigurno nije namješten, gdje bi oni riskirali da rexonji daju jackpot jer je otvorio novi account,
vrijede miliarde i nisu ludi takve stvari raditi.
----------
Ja igram samo kad je VPIP60%+ specijalac za stolom. i tu ako sam breakven u samoj igri = u velikim sam parama.
Od početka ovog bloga rakeao sam preko 7000$.
I dobio sam i previše rakebacka, i to ne samo kroz Jackpot nego: First Deposit Bonus, Leaderboard, Bingo točkice, gg poker care turnir, 30% poker pro rakebacka svaki mjesec, pokerpro rakerace (od kojeg ću dobiti 700$ nakraju mjeseca)
i šlag na tortu: Jackpot !
---------
''Dakle, odigraj još dok curi'' - naravno, to mi je i plan igram do 15k stoploss, ali mislim da cu do kraja mjeseca preći brojku od 30k,
vrijeme će pokazati : - )
Zahvalan sam ti na komentaru i znam da mi želiš sve najbolje! ali evo ja preko dana grindam PLO100 I PLO200 Rush n Cash (to ti je drugi naziv za Zoom na Poker Starsu) i mogu reći da me dobro ide
Gdje je ovdje logika da na PLO100 ima više igraleca od PLO50/PLO25/PLO10 i čak od PLO5 ?
Znaći tu ima najviše rekreativaca, ja bih rekao da su PLO Rush n Cash (Zoom) stolovi lakši na plo100 i plo200 nego plo25 i 50.
Evo par handova od danas:
https://gg.gl/kww76 Ovaj hand me podsjetio na hand kad je Phil Ivey 5bet gurao na flopu na sparenom boardu
https://gg.gl/a2b0m Ovdje sam ga, iz kompleksnih thought processa, stavio na suhog asa blockera
https://gg.gl/5c8ij Ovog igraleca sam 3betao s velikom frenkvencijom u zadnjih par stolova kad smo igrali zajedno,
pa je odlučio zgurati se s desetkama
---------
Hvala svima na komentarima, komentari su dobrodošli i drago mi je vidjeti da mi neko komentira blog
Sjecam se kako je forum bio pun dok je još roba59 bio tu, a sad praktički Mrko, Uske, Aleen i ja održavamo ovaj forum živim...
Znam ja da Vi meni želite sve najbolje i cijenim Vaše komentare, ali ja cu nastaviti igrati preko dana PLO100/200 i preko noći AOF Holdem i AOF Omaha, igram dok me curi, a stop loss sam si zadao na 15k. iako mislim da cu do kraja mjeseca prije biti na 30k : - D
.........
Što da vam kažem, nadam se da i Vas karta curi kao i mene jackpotovi,
Hvala svima još jedanput na komentarima i mudro za stolovima!
Tko se moli i vjeruje u Isusa Krista, Isus će ga dočekati na času njegove smrti