Re: Nikola Tesla 3 blog
Uh, koja rasprava se povela. Ajd da i ja napisem nesto dok se dosadjujem. Posto pisem s moba vjerovatno ce text biti nepregledan, nadam se da mi necete zamjeriti. Kao prvo, sto sam ja rekao, da roka dok ga ide, a sto je Mello potvrdio, je vise bio savjet u smislu da "ispostuje par hiljada" kao gubitak dok ga ide jer je to jedan fenomen koji nema uporiste u teoriji ali u praksi da. Milion puta sam bio svjedok da ljudi na 10 aparata zaredom ostvare veliki dobitak, da jedan covjek pogodi 20 tiketa zaredom itd. Kao da se radi o onome sto je Ajnstajn rekao za kvantnu fiziku, tj kao neko " sablasno djelovanje na daljinu ". Svi ste mu dali poneki dobar savjet, neki su mu dali odlicne savjete ali je izgledno da nece poslusati nikog od nas. I ima pravo na to, to je njegov novac. Naravno da se ne slazem s promjenom planova, mjenjanjem formata sto Rexonja radi i masom ostalog. Ono sto mi se svidja je da pokusava proguglati ili sta vec ostale igrace da vidi jel ima winera na toj igri i koliki su. Ja ne znam jel ta igra profitabilna, vi ostali mi djelujete kao da znate da nije ( malo mi je cudno otkud regovi na formatu igre u kojoj je garantovano da gines unaprijed ) i nemam razlog da vam ne vjerujem. Ink je dobro rekao da cashouti nemaju smisla ako ce opet nastaviti igrati neprofitabilnu igru. Slazem se apsolutno. Da stavis kao cilj 150k i kazes da ces sve cashoutati sta ti to vrijedi ako ces opet nastaviti igrati i izgubiti sve pomalo za tipa dve godine. Uz to je odlicno rekao i da se ovako "naostrava" taj kockarski dio mentaliteta. Istina. I BS player je dao fenomenalan savjet da se pola rolla iskesira pa da majci, bratu ili s kim se vec zivi ( ako je to slucaj ) i te pare bi sigurno bile iskoristene na najbolji moguci nacin a i covjek bi se osjecao mnogo bolje ( znam po sebi jer sam to radio s 12 godina kao sto ste mogli citati u blogu ). Mozda su ljudi bogati pa im ne treba, ali eto Rexonja je vec pisao o zelji da ih pocasti nekim putovanjem sto je zaista super i pohvalno. Nekim ljudima treba manje a nekima vise da shvate kako stoje stvari. Svi odreda ste dali najbolje moguce i sto je najbitnije najdobronamjernije savjete ( strasno je bitan i Krpin savjet koji ocito ima iskustva na ovom formatu igre pa je mozda i najkompetentniji ) ali jasno je da nas Rexonja nece poslusati. Mogao bi sad citirati milion filozofa koji bi bili za njega i protiv njega ali evo samo dva, po jedan za obje strane. " Samo nitkov nece poslusati dobronamjerni savjet " i " tek kad svaki pojedinac bude imao hrabrosti da slijedi svoj put svijet ce tek tada biti prosvjetljen". Mogu samo u skladu s ovim drugim reci. Sretno Rexonja, sta god da odlucis, navijam iz petnih zila da ih oderes do zadnjeg centa, uz tebe smo i zelim da vidim jednu okruglu brojku od 6 cifri na tvom rollu, 5 cifri na rollu a ostatak na skrillu. Glglgl.
Kucajte ovaj kod u kupovini H2n proizvoda i imate 10 posto popust.
I jos vam ja vratim 12 posto od kupovine, dakle 22 posto total popust.