Tema: Moji handovi - Omaha Hi/Lo
kao što sam već napisao u drugom topicu, kao početnik sam na Omahi HL imao velikih gubitaka ali mi se svidjela igra mislim da je lakše beatat nego NL Holdem zato što je važniji dobar odabir starting handova + ima dosta ljudi koji ne kuže format nego svrate tu i tamo kad im dosadi Holdem (ovo je samoironija)... također preferiram OMHL u odnosu na OMH.
Anyway nakon što sam dobio po prstima (bankrollu), pročitao sam još brdo literature, vježbao na raznim freerollovima i manjim turnirima od 10-20 centi... uglavnom odigrao sam nekoliko tisuća handova, unaprijedio svoju igru i osjetio se spreman da ponovo probam OMHL na cashu.
Izbor je pao na Pokerstars OMHL pot limit 2, i mogu reći da sam se ugodno iznenadio. Stolovi su jako loose, gomila fisheva koji igraju preko 70% handova, ignoriraju flush, full house itd itd... Ogromna razlika u odnosu na moj stari server (Stellapoker) u odnosu na Pokerstars Omaha igrači tamo su pravi profesionalci. Prvi dan sam u 2 sata zaradio oko pet dolara, evo nekih handova:
mislim da je kod handa 2 neka greška, imao sam najbolji low i dobio pola...
molim komentare
Zadnji popravljao Svizac (18-02-2010 04:48:00)