Tema: Crvena linija
Kako se moze vidjet iz mojih grafova, crvena (non swohdown) linija mi cijelo vrijeme ide jako strmo dolje.. Na pocetku me to malo i brinulo, ali kasnije sam se pomirio s tim zbog toga sto showdown linija ide isto tako prema gore.. Pokusavao sam vise second barrelat, manje cbetat kad je flop nezgodan, ali bez promjene...
Zadnjih dana cesto odigram bar jedan session ujutro ili prijepodne posto nemam predavanja... E sad, zanimljivo je da u tim sessionima crvena linija cesto puta bude iznad nule, ili cak iznad showdown linije..
Fora je u tome, da su na everestu ujutro skoro sve "regulari", odnosno solidni igraci, sa ok stasima, dok navece fishevi prevladavaju, i rjetko se nadje stol sa vise regulara nego fisheva...
Ne znam jel normalno, ali meni se cini da mi je lakse igrat protiv tih "regulara", jer vecinom nisu toliko dobri, da razmisljaju na visem nivou od mene, a ipak im mogu odredit range, mogu ih blefat, jer ipak razmisljaju i mogu bacit kartu..
Protiv fisheva, ako je flop dry, ispalim cbet, ako calla, jednostavno odustanem od handa, ako ne pogodim turn.. A ako pogodim hand, cesto ce me fish callat do showdowna...
Jel ima ovo ikakve logike? I jel ima logike da je nekad lakse igrat protiv ok igraca nego protiv fisheva?