Svaki challenge ovog tipa je svakako mamac i svi ljudi koji makar rekreativno igraju poker u ovoj našoj omalenoj poker zajednici će ovo popratit sa zanimanjem.
Mislin da je pomalo glupavo da bilo tko od nas sa strane rasuđuje jel ponuda poštena za jednu ili drugu stranu jer to nema smisla. Ponuda takva kakva jest je na stolu, ako ju druga strana želi prihvatiti neka ju prihvati, ako neće - u redu.
Ljudi moji, priče kako je netko nekome ovim challengeom "opalija trisku" ili kako se netko nekog boji su strašno infantilne, u ovakvim se situacijama gleda isključivo profit. Ako Team PokerPRO provodeći računicu uvidi da je ovo za njih moguće jako profitabilno, oni će izazov prihvatit, ako zaključe da nije odbit će i adio. Priče kako je netko bahat jer želi dodatnu zaradu nudeći ovakvo nešto zanimljivo su glupe, isto ka i one da će ovo pokazat ko je bolji, opasniji ili ne znan ti ja što.
Ovo je jako zanimljiv prijedlog i ukoliko ga Team PokerPRO prihvati mislim da će ovo bit jako atraktivno za svakodnevno praćenje i da će pobudit zanimaciju ljudi sa scene. To svakako doprinosi i PokerPRO-u i posjećenosti portala i foruma, što je još jedna stavka koja će se vjerojatno sagledat.
Pustimo ljude da u miru odluče, da se međusobno konzultiraju i da kažu prihvaćaju li izazov ili ne. Jesu li oddsi pošteni za ove ili one, jel sidebet mal ili velik, ko, što, gdje, kako i zašto ionako nije stvar nikog od nas sa strane, nego između Puške i Dacea s jedne i Teama PokerPRO s druge strane.
Ja osobno i jednoj i drugoj strani želim puno sriće i uspjeha i ukoliko dođe do realizacije ovoga neka pobijedi bolji, spretniji i sretniji. Sa zanimanjem ću ovo pratit ka i većina ljudi ode na forumu.