Tema: tournament indicator
Koristi li ga itko? Zanima me jel program pamti statistike za igrače ako se opet sretne s istima na nekom drugom stolu tj. turniru?
Hvala na odgovoru
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Koristi li ga itko? Zanima me jel program pamti statistike za igrače ako se opet sretne s istima na nekom drugom stolu tj. turniru?
Hvala na odgovoru
ja ga koristim...pamti statse igrača, znači ako se opet nađeš sa istima za stolom, pokazat će ti njegovu statistiku od prije i trenutnog turnira...
Tournament Indicator ima jednu prednost pred svim ostalim softverima koji se bave online ažuriranjem statistike, a to je da se sva statistika može, duplim klikom na ime igrača u listi, prikazati kao statistika podijeljena kako takav igrač igra kad je u zelenoj, žutoj, narančastoj, crvenoj ili sivoj zoni. Ako znate koristiti takve podatke, to vam daje ogromnu prednost pogotovo u bubble ili "allshort za stolom" fazi. Nedostatak je što nema HUD-a, i budući da imam direktnu vezu sa autorima, mogu reći da HUD-a i dalje neće biti. Svejedno, za igrače koji se fokusiraju na igru na dva stola, "attached to table" je sasvim dobar način prikaza i Tournament indicator je zaista vrijedan program što se toga tiče. Koristiti ga kao online kalkulator je kao i za ostale online kalkulatore - besmisleno.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora