Evo da napokon napravim update...
Dugo nisam pisao sto ne znaci da nisam igrao
Nakon zadnjeg update-a zaredalo se jos par dobrih dana i bankroll je ugodno rastao no nastali problemi su me u meduvremenu itekako spustili i to na najnizu razinu...jednostavno nije bilo moguce doci do ITM, tu i tamo koji FT i onda naravno balončić boy!
Nakon svih tih nesreća i nedaća koje su me snašle morao sam odmoriti par dana i razbistriti misli, pokušati saznati da li sam ja griješio ili je to bio jedan veliki downswing...
Shvatio sam da je riječ o koktelu lošije igre i pehova kojih je bilo znatno više nego u nekom prosjeku koji dugoročno igru stavlja u pozitivan rezultat!
Nakon višednevne analize dotadašnje igre vidio sam da mi se range handova u odnosu na poziciju totalno promjenio što je vjerovatno uzrokovano dobrim rezultatima i nekakvom podsvjesnom hrabrošću i uvjerenjima da kada kod udem u pot imam najjači hand te uz dodatak toga da tih dana sreća jednostavno nije bila na mojoj strani znatni pad rolla bio je neizbježan!
Nisam htio riskirati pa igrati sng-ove od $1 jer bi dva loša dana dovela do bustanja rolla pa sam krenio od najnižih: $0.02, $0.10, $0.25 te vrlo brzo uz stroga nova-stara pravila došao do dovoljnog broja BI za veće! Sada sve ide svojim tokom i bankroll se u samo par dana vratio tamo gdje je bio prije nego je krenulo nizbrdo.
Sada vodim računa o toj podsvjesnoj hrabrosti koja se pojavi nakon par dobrih sessiona, znam se jos pokoji put uhvatiti da krenem s glupim potezima ali na vrijeme spriječene takve situacije znatno utječu na strmiju liniju penjanja rolla!
I evo konačno brojke...pauzu sam napravio kada je bankroll pao na $20, nakon analize i tri dana igranja krenivši od najmanjeg mogućeg levela trenutno stanje je $180!
Plan je da sljedeći tjedan krenem sa sng $3.4 za što mi je potrebno još nekih $50 što nebi trebao biti problem dok god igram svoju najbolju igru!
Do idučeg pisanja!
PS znam da je post malo duži ali htio sam detaljnije iznjeti problem sa podsvjesnom hrabrošću koji je uzrokovao pad rolla
Zadnji popravljao Renatto888 (19-03-2010 13:00:59)