Tema: DON dogodovštine :)
Kako postupiti u ovom handu. Foldao sam jer je sam početak a i nemam baš nikakve statse o protivniku...
Ovaj njegov overbet mi ne izgleda kao bluff. Stavljam ga na KQ ili AXs. Mislim da sam trebao reraise na flopu jer sa callom nisam dobio nikakav info...
BTN (t1500)
SB (t1500)
BB (t1500)
UTG (t1500)
UTG+1 (t1500)
UTG+2 (Ljava) (t1500)
MP (t1500)
MP+1 (t1500)
MP+2 (t1500)
CO (t1500)
UTG+2 (Ljava) has M value 50
Dealt to UTG+2 (Ljava) 

Preflop: (Pot is: t30)
UTG folds, UTG+1 calls t20, UTG+2 (Ljava) raises to t60, MP & MP+1 & MP+2 & CO & BTN & SB fold, BB calls t40, UTG+1 calls t40
Flop: (Pot is t190, 3 players)

BB bets t100, UTG+1 folds, UTG+2 (Ljava) calls t100
Turn: (Pot is t390, 2 players)

BB bets t580, UTG+2 (Ljava) folds, 

Total Pot: t390
Winners:
BB wins t390
 AKs se nikada ne folda pre flop... Jedino da si na bubbleu i ovisno o situaciji...
  AKs se nikada ne folda pre flop... Jedino da si na bubbleu i ovisno o situaciji...

Meni se cak cini da je imao sjutano jer mi izgleda da je ulovio flush.. Btw u DON-u treba foldat i AK ponekad da...
   Meni se cak cini da je imao sjutano jer mi izgleda da je ulovio flush.. Btw u DON-u treba foldat i AK ponekad da... 

Jel ovo push ili fold? Prvo sam pomislio da je lik možda igrao sa 68 ali se sjetio na kojem levelu igram i kako je ovo odigrano pa sam isključio tu opciju
  Jel ovo push ili fold? Prvo sam pomislio da je lik možda igrao sa 68 ali se sjetio na kojem levelu igram i kako je ovo odigrano pa sam isključio tu opciju   Mislim da je bet na flopu bio loš i da sam trebao betati nekih 270, a turn fold...
 Mislim da je bet na flopu bio loš i da sam trebao betati nekih 270, a turn fold...