Tema: Online poker i megabajti
Da li mi netko zna reci koliko otprilike megabajta/sat guta online igranje pokera? I da li je razlika igrate li 1 ili 10 stolova istovremeno?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Da li mi netko zna reci koliko otprilike megabajta/sat guta online igranje pokera? I da li je razlika igrate li 1 ili 10 stolova istovremeno?
Nemam pojma, ali racunaj da ako igra poput WoW-a napravi svega par desetaka MB/hr koliko onda moze najobicniji poker klijent.
Zas te to brine, nemas flat ili?
Stvarno iznenadjujuce malo, skoro nista ne potrosi...
Po meni nije iznenađujuće, pa samo se šalju enkriptani paketi s text datotekama koje nalikuju hand history-u...
a to je tako malo da je zanemarivo
Po meni nije iznenađujuće, pa samo se šalju enkriptani paketi s text datotekama koje nalikuju hand history-u...
a to je tako malo da je zanemarivo
Ovo bas i nije istina. Svaka datoteka tj slika,video,animacija,text ili bilo sto ima svoju odredenu "tezinu" (Mb,Kb...)
Jer je to isto transfer podataka do tvog racunala i obrnuto.
Ovo bas i nije istina. Svaka datoteka tj slika,video,animacija,text ili bilo sto ima svoju odredenu "tezinu" (Mb,Kb...)
Jer je to isto transfer podataka do tvog racunala i obrnuto.
Da, ali sve te slike su ti već na kompu snimljene (kod instalacije softvera) i oni samo šalju par podataka koju sliku da ti sad promjeni softver.
To sam i mislio što je roba napisao...ne šalju oni sliku npr 2 asa nego samo otprilike AdAh, isto rako za pozicije, stackove itd.
Sve je to zanemarivo
Nemam pojma, ali racunaj da ako igra poput WoW-a napravi svega par desetaka MB/hr koliko onda moze najobicniji poker klijent.
Zas te to brine, nemas flat ili?
Ma imam flat,ali zanima me zbog mobilnog interneta...
xViP napisao:Ovo bas i nije istina. Svaka datoteka tj slika,video,animacija,text ili bilo sto ima svoju odredenu "tezinu" (Mb,Kb...)
Jer je to isto transfer podataka do tvog racunala i obrnuto.Da, ali sve te slike su ti već na kompu snimljene (kod instalacije softvera) i oni samo šalju par podataka koju sliku da ti sad promjeni softver.
Istina.Nisam htio pisat bzvz predug post
Prijatelj i ja redovito igramo preko mobilnog interneta, njemu je bon od 400 kn trajao skoro dva mjeseca s tim da je igrao cca 6 sati dnevno.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora