Tema: Smiješne slike
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ne bih rekao da je ovo smiješno.
Ne bih rekao da je ovo smiješno.
Da, nije smješno što je on invalid (ili se slupo sa skejtom), ali je dobra zajebancija.
Nova igra sa kartama
http://www.imagesforme.com/upload/e7de0 3937373637
Nova igra sa kartama
Obožavam bit žuti u toj igri. Neznam jel se samo nama to dgađalo kad igramo , ali svaki put žuti bude najviše pod gasom
Vuco napisao:Nova igra sa kartama
Obožavam bit žuti u toj igri. Neznam jel se samo nama to dgađalo kad igramo , ali svaki put žuti bude najviše pod gasom
hehe,
kaj ima ovo di za kupit? ovo je prejebeno...
hehe,
kaj ima ovo di za kupit? ovo je prejebeno...
Imaš na faceu sliku koju možeš isprintat i plastificirati, naravno možeš i naručiti čini mi se iz srbije ili od kud već jesu http://www.facebook.com/#!/pages/Cugopo 67?ref=sgm
Inače, meni je crni prebrutalni jer najviše "radi" na prvoj četvrtini ploče, a pošto se igrači često vraćaju na start...
Zadnji popravljao iAcesHigh (04-03-2010 14:52:49)
hahahahhahahahahahahha, brutal
U ovome planiram ici na turnire. I ic van pit. Ima sharka na sebi, ima broj 69, pise boboman. Ne vidim koja zena bi ostala ravnodusna na ovaj outfit.
Zadnji popravljao boboman (04-03-2010 15:12:15)
poker_igrac napisao:Ne bih rekao da je ovo smiješno.
Da, nije smješno što je on invalid (ili se slupo sa skejtom), ali je dobra zajebancija.
To je zajebancija na Christophera Reevea koji je glumio Supermana, a sad je u kolicima.
salemetal napisao:poker_igrac napisao:Ne bih rekao da je ovo smiješno.
To je zajebancija na Christophera Reevea koji je glumio Supermana, a sad je u kolicima.
A sad je mrtav, oćeš reći..... loša zajebancija
....istina cviječe je bolja ideja za dar
...stražnji dio autobusa
Zadnji popravljao Vuco (06-03-2010 00:58:24)
haha, evo kako izgleda moja msn lista nakon subote
U ovome planiram ici na turnire. I ic van pit. Ima sharka na sebi, ima broj 69, pise boboman. Ne vidim koja zena bi ostala ravnodusna na ovaj outfit.
Naravno. San Jose Sharks, vlasnik im je bio nedavno na utakmicama Medveščaka (vlasnik im nejde na utakmice VLASTITE momčadi redovito)
bobo, kad ćemo?
sta ovaj da kaze
xaxa
Zadnji popravljao propast (10-03-2010 20:18:25)